paorpaor
Član
100000 evra za traktor, pa taj je lud ili je dosao do zemlje na neki zagonetan nacin ili je stara familija koja se bavi poljoprivredom bar 200 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kao je dosao do zemlje to ne znam, znam da radi 200 hektra a ako malo bolje pogledas slike na 68. strani videces da ima i 6630 a i kombajn JD sve masine su stare meksimum 3 godine.Verovatno svi ti ljudi koji kupuju tako skupe traktore imaju neku racunicu ili dobar razlog zasto to rade.
Nije 73000 + pdv, nego 73000 sa pdv-om.
Nemoj se ljutiti kolega, ali to su jako neozbiljna poredjenja. Nema smisla uporedjivati te dve kuce i o tom je bilo toliko reci u proslosti ovog foruma da nema svrhe ponovo otvarati pandorinu kutiju. Nek kupi ko sta hoce.Ovog meseca u Smederevskoj palanci na vasaru Res treid je dosao kamionom i dovezao nov traktor serije 5xxx neznam tacno broj ali znam da je 80ks kostao je tacno sa pdv-om 56000e.I ja mislim da oni nisu normalni.Jer za te pare mozes kupiti 3 kom Belorusa od 80ks i duze ce trajati nego JD.
ono pozadi mu je neki teg?