Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da zbog stalnih padavina svi imamo problema sa puzevima. Ja sam pre neki dan razbacao puzomor izmedju redova.
Trenutno imam za branje oko 100kg, a najavljuju ceo dan kisu danas i sutra. Da li ste brali jagodu po kisi i da li se brze kvarila zbog toga? Prodajem jagodu piljarama pa me zbog toga zanima.
Ko preživi potop pričaće!Od subote počinje period sunčanih dana,mada ce biti povremenih pljuskova isledeće nedelje. U našem kraju počinje zvaničan otkup
od ponedeljka,ali nece imati šta da se predaje,bar do kraja sledeće nedelje.
Šta radite za prihranu kroz sistem,po ovakvom vremenu,ako uhvatim na desetak dana ,dobro je?
Očekivao sam sa 39.000 živića (od toga je 13.000 Roxana koja je rodila kao nenormalna) rod od oko 25t. Do sada nisam skinuo ni 5t, šta reći. Čak su i u plasteniku stradale jer se izlio potok koji prolazi kroz njivu!
https://www.dropbox.com/sh/u55kasz1k4vdin2/AAAdarX0dGX1vl426ZA4MpQda
Osnovna polisa pokriva samo pozar, grad i grom a dodatne su poplave i mrazevi. To sam saznao kad je prijateljima poplavilo u kursumliji i mislio sam da i poplava spada u osnovno osiguranje ali ne spada . . . .