Rik
Novajlija
Stupio je na snagu pravilnih o izvozu tehnološki zrelih plodova, odatle kratka pauza u otkupu i zastoj u exportu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najinteresantniji detalj sa oglasa je PLACANJE AVANS to mu dodje kao kada bi nekoj dami prilikom seksualnog cina PRISLONIO PALAMAR i rekao BICE RESTO ZA PAR MESECI NEMOJ DA SI NESTRPLJIVA pa ja mislim da ovo ne postoji nigde u svetu ovakva sprdacina PLACANJE AVANS kakva smo mi NAPRDNA KURTON DRZAVA da je to BRUKA voze se dzipovi od 30 000 eura sve menageri i biznismeni a ovamo DODJEM TI KINTU JEDNOG LEPOG DANA ali se moli za moje zdravlje svake nedelje u crkvi jer ako me neko likvidira nema nista od love nego i to je bitan napredak jer prosle godine je bilo UZIMANJE ROBE BEZ LOVE A SADA SE VIDI ZNACAJAN NAPREDAK U POSLOVANJU i sada nastipaju novi trendovi i PLACANJE AVANSOglas s neta
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ove godine je trazna pa roba se placa. Dogodine ako rodi koliko je prosecan prinos bice opet na dodjem ti ili pola platim pola cekaj. A o tome kakav vozni park imaju hladnjace je suvisno pricati. Dodje kod mene sa Merc GL od 100k evra i cenka se za pola dinara po kili.Najinteresantniji detalj sa oglasa je PLACANJE AVANS to mu dodje kao kada bi nekoj dami prilikom seksualnog cina PRISLONIO PALAMAR i rekao BICE RESTO ZA PAR MESECI NEMOJ DA SI NESTRPLJIVA pa ja mislim da ovo ne postoji nigde u svetu ovakva sprdacina PLACANJE AVANS kakva smo mi NAPRDNA KURTON DRZAVA da je to BRUKA voze se dzipovi od 30 000 eura sve menageri i biznismeni a ovamo DODJEM TI KINTU JEDNOG LEPOG DANA ali se moli za moje zdravlje svake nedelje u crkvi jer ako me neko likvidira nema nista od love nego i to je bitan napredak jer prosle godine je bilo UZIMANJE ROBE BEZ LOVE A SADA SE VIDI ZNACAJAN NAPREDAK U POSLOVANJU i sada nastipaju novi trendovi i PLACANJE AVANS
Kod mene u stablu na oko pola metra, mada ima i u granama.Zeuzeru sam nalazio da se ubada u vrhove grana tokom leta pa sam odsecao
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jel beli merc?Ove godine je trazna pa roba se placa. Dogodine ako rodi koliko je prosecan prinos bice opet na dodjem ti ili pola platim pola cekaj. A o tome kakav vozni park imaju hladnjace je suvisno pricati. Dodje kod mene sa Merc GL od 100k evra i cenka se za pola dinara po kili.