Petrovo
Član
polupaj dobro kazu kolege onda hladna je ploca to znas i sam a u uglovima se skuplja vlaga koja pogoduje razvoju raznih parazita i bakterija zako mozes nanjeti sijeno ili drveni pod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bravo Cibi objekat je bas exstra.A sto se tice mrznjenja kod mene je slicna situacija i ja sam to resio sa ceradom koja je koriscena na bilbordima 4*3m,postavljao sam je iznutra, estecki je mnogo lepse.Mislim da sam placao oko 1500 rsd kom.Tej cu to da vidim kad zakucaju pravi mrazevi......
Plasim se da ce mozda posle toga poceti da se stvara kondenz u stali ja cim malo vise zatvorim prozore odmah pocinje znojenje sutradan a objekad kao Cibijev. Zato zimi sipam vodu rucno sa cesme nevredi.Bravo Cibi objekat je bas exstra.A sto se tice mrznjenja kod mene je slicna situacija i ja sam to resio sa ceradom koja je koriscena na bilbordima 4*3m,postavljao sam je iznutra, estecki je mnogo lepse.Mislim da sam placao oko 1500 rsd kom.