Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A kako znate da je ispravno kad nesto kritikujete ili omalovazavate?Mi da znamo resenje sad bi bili u akademiji nauka a nebi ovde mrsili muda
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Prepoznao si se.Balvanu jedan.A ti si suva inteligencija.Da te nema.treba te izmisliti i klonirati.
P.S. Ko je tebe uopšte spomenuo.
Šta ima Nestorović sa ovim snimkom.Šta imaju i oni,kako ih ti zoveš balvanima sa ovim snimkom.
Pogledaj snimak i njega prokomentariši pa da čujemo nešto pametno.
"Pozdrav svima,ja sam sasha iz Sabca." (подсећа на "небојшу из Новог Београда)Prepoznao si se.Balvanu jedan.
Hoces nesto pametno?
Informaciju?
E to se placa " decko".
Zakazes konsultaciju kod specijaliste,pa se lepo ispricas sta te muci.
Platis 5000 din.
Ti bi na forumu da te neko leci i ubedjuje.
Ah,ne,pa ti ne verujes u medicinu.Znaci nista...
Google doktor.
Zvekni jos jednu dozu "marvenog leka",pazi na "kemtrejls",dok hodas " ravnom zemljom".
To sto ti je nauka(u koju ne verujes) dala mogucnost da prospes svoj "intelekt" preko interneta je veliko zlo danasnjice.
Svaka budala je ubedila sebe da je pametnija od doktora i nauke.
Ovo je poljoforum.
Zasto se ne drzis traktora,semena,stoke,a ne razglabanja o necemu o cemu nemas pojma.
I ti i onaj dr Sole.
Obojica u zelenu zonu,da nosite boce sa kiseonikom 7 dana....
Strani plaćenici....A jesu to izvanzemaljci ili domaci neprijatelji ?
Nisam se prepoznao nego si me pomenuo ako se ne varam.Snimak sam stavio samo iz razloga toga koliko se širi panika međ narodom i o bahatom ponašanju DR-ice prema pacijentu..O mom stavu neću 100-i put da pišem ali nije taj kako si ga izneo.Prepoznao si se.Balvanu jedan.
Hoces nesto pametno?
Informaciju?
E to se placa " decko".
Platis 5000 din.
Google doktor.
Zvekni jos jednu dozu "marvenog leka",pazi na "kemtrejls",dok hodas " ravnom zemljom".
To sto ti je nauka(u koju ne verujes) dala mogucnost da prospes svoj "intelekt" preko interneta je veliko zlo danasnjice.
Ovo je poljoforum.
Zasto se ne drzis traktora,semena,stoke,a ne razglabanja o necemu o cemu nemas pojma.
I ti i onaj dr Sole.
Zar i vi ne radite isto toA kako znate da je ispravno kad nesto kritikujete ili omalovazavate?
A sto ti ne odvojis 5000 za nekog psihologa da te malo saslusa nego se tako patisPrepoznao si se.Balvanu jedan.
Hoces nesto pametno?
Informaciju?
E to se placa " decko".
Platis 5000 din.
Google doktor.
Ovo je poljoforum.
I ti i onaj dr Sole.
Ja sam boce sa kiseonikom nosio dok sam radio u bolnici i prikopčavao na centralni sistem.Ne nose se boce na leđa.kako ti misliš.Činio sam kolegi uslugu da ne bi dolazio od kuće.Za tvoju informaciju za taj posao treba škola i državni stručni ispit,kako ga ko zove.Ja ga imam a ti-koje si velike škole završio.Prepoznao si se.Balvanu jedan.
Hoces nesto pametno?
Informaciju?
E to se placa " decko".
Platis 5000 din.
Google doktor.
Ovo je poljoforum.
I ti i onaj dr Sole.
Niko ih nije ni spomenuo.Zar i vi ne radite isto to
Nije usla u susjednu zato sto nema tako mladih koji su se vakcinisali a da leze na respiratoru.
A sad je meni jasno.Vi mislite da je to moj komentar.E pa nije.Moj komentar bi bio mnogo drugačiji.Nije usla u susjednu zato sto nema tako mladih koji su se vakcinisali a da leze na respiratoru.
Nije bas isto.Zar i vi ne radite isto to