Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ko je to napisao-da li se meni obraćaš.Navedi mi gde sam to napisao.Kakvo sirenje panike , pa virusi ne postoje to je kapitalisticka izmisljotina da vakcinisu a postoji za to bolje nacin prevencije marvenim lijekom ali opet ujdurma kapitalista protiv civilizacije. Jel bolje sad vako.
Који је смисао овога што си написао... не заборави да попови сматрају остале стадом. Људско биће треба да се издигне изнад статуса стада. Добро, сада је "демонкратија" па можеш да бираш...не мораш да се "истежеш", ако нећеш...Ako ucis popa kako se djeca krste ili ako gledas sta radi i krstis se to dvoje nije isto .
Напредак науке је такав да имамо највише банака, кладионица и...ето, апотека. Све за корист народа.Neka mi neko samo objasni jednu stvar... u mom Bogaticu je pre 30tak god. bila samo jedna narodna apoteka i retko kada je bila guzva u njoj, sada ima manje naroda a 8 apoteka i sve rade dobro a medicina i nauka je napredovala jel.
Popa sam uzeo za primjer sasvim slucajno a poredjenje je sa preporukama najstrucnijih i najnadleznijih za pandemiju .Који је смисао овога што си написао... не заборави да попови сматрају остале стадом. Људско биће треба да се издигне изнад статуса стада. Добро, сада је "демонкратија" па можеш да бираш...не мораш да се "истежеш", ако нећеш...
Од када је наука постала идеологија мени је сумњива. Чак се успоставља на сличан начин као религија: прогоном и кажњавањем.Popa sam uzeo za primjer sasvim slucajno a poredjenje je sa preporukama najstrucnijih i najnadleznijih za pandemiju .
Mozda i nisu sve u pravu , ali ocu da kazem nije isto biti za i biti protiv . Kao da odlucim da prolazim na crveno a stajem na zeleno
Izlecen i mrtav pacijent nisu resenje. Bolesni i dugorocno lecenje je najisplativije.Neka mi neko samo objasni jednu stvar... u mom Bogaticu je pre 30tak god. bila samo jedna narodna apoteka i retko kada je bila guzva u njoj, sada ima manje naroda a 8 apoteka i sve rade dobro a medicina i nauka je napredovala jel.
Kada si zdrav onda si protiv, a kada se razbilis od koga ces traziti pomoc od pojedinaca sa foruma il od zvanicne medicine??Biti za ili biti protiv, svejedno je. Oboje je pogrešno.
Пусти ме филозофије 'ајмо на „религију“ и пређеш на статистику, битну полугу те нове „религије“ (науке коју су претворили у религију – то је тако кеве ми...научна чињеница што се тиче короне).drsole , u redu , zanimljiva prica iz priloga , pametni ljudi , vjerovatno ispravni pogledi , ali samo konkretno kad se prica o pandemiji i vakcinaciji da se ne ide siroko . Pusti me filozofije , necemo sad revoluciju praviti , mada sam za ako je pravi put , nego dali ima smisla vakconisanje ili ne , dali spasava zivote od covid virusa ili ne ?
Evo primjer statistike kretanja epidemije zadnjih dana u zemlji tog profe Portugalu koji je najvise vakcinisan u Evropi i Srbiji. Imaju slican broj stanovnika i slican broj zarazenih ranije
Portugal COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Portugal Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Serbia COVID - Coronavirus Statistics - Worldometer
Serbia Coronavirus update with statistics and graphs: total and new cases, deaths per day, mortality and recovery rates, current active cases, recoveries, trends and timeline.www.worldometers.info
Pogledajte drugi grafikon
Zna li se stanje u Belorusiji?Portugal 88 posto srbija oko 40 posto vakcinisanih ako sam dobro vidio
Bih oko 12 posto i u vrhu po smrtnosti