Ivermektin kao lek protiv korone

Kakvo sirenje panike , pa virusi ne postoje to je kapitalisticka izmisljotina da vakcinisu a postoji za to bolje nacin prevencije marvenim lijekom ali opet ujdurma kapitalista protiv civilizacije. Jel bolje sad vako.
A ko je to napisao-da li se meni obraćaš.Navedi mi gde sam to napisao.

Ako ucis popa kako se djeca krste ili ako gledas sta radi i krstis se to dvoje nije isto .
Који је смисао овога што си написао... не заборави да попови сматрају остале стадом. Људско биће треба да се издигне изнад статуса стада. Добро, сада је "демонкратија" па можеш да бираш...не мораш да се "истежеш":), ако нећеш...

Neka mi neko samo objasni jednu stvar... u mom Bogaticu je pre 30tak god. bila samo jedna narodna apoteka i retko kada je bila guzva u njoj, sada ima manje naroda a 8 apoteka i sve rade dobro a medicina i nauka je napredovala jel.
Напредак науке је такав да имамо највише банака, кладионица и...ето, апотека. Све за корист народа.:)

Који је смисао овога што си написао... не заборави да попови сматрају остале стадом. Људско биће треба да се издигне изнад статуса стада. Добро, сада је "демонкратија" па можеш да бираш...не мораш да се "истежеш":), ако нећеш...
Popa sam uzeo za primjer sasvim slucajno a poredjenje je sa preporukama najstrucnijih i najnadleznijih za pandemiju .
Mozda i nisu sve u pravu , ali ocu da kazem nije isto biti za i biti protiv . Kao da odlucim da prolazim na crveno a stajem na zeleno

To za izdizanje iz krda u redu al ipak ovde su strucne stvari medicinske u koje mi nemamo pojma pa valjda je logicno da slusam ZOe a ne manjinske strucnjake.

Popa sam uzeo za primjer sasvim slucajno a poredjenje je sa preporukama najstrucnijih i najnadleznijih za pandemiju .
Mozda i nisu sve u pravu , ali ocu da kazem nije isto biti za i biti protiv . Kao da odlucim da prolazim na crveno a stajem na zeleno
Од када је наука постала идеологија мени је сумњива. Чак се успоставља на сличан начин као религија: прогоном и кажњавањем.

Зато сам те и питао...ти си „верник“ науке које је постала идеологија, а не ослонац човечанства у практичном смислу и тако је твоје поређење са поповима потпуно исправно – сада имамо „попове“ науке.

ПС

Недавно сам гледао емисију о времену и препоручујем ти да послушаш мишљење проф. др. Фернанда Картоге...наука постаје идеологија...а то је свакако проблем јер се може злоупотребити (као што се свака религија злоупотребљава):

Послушај 12:45 па надаље...а можеш послушати и излагање пре овога (проф. др. Александар Петровић) где се види да је и историја практично гомила лажи (а и то је јел'те наука :) )...па ти само веруј...

Poslednja izmena:
Neka mi neko samo objasni jednu stvar... u mom Bogaticu je pre 30tak god. bila samo jedna narodna apoteka i retko kada je bila guzva u njoj, sada ima manje naroda a 8 apoteka i sve rade dobro a medicina i nauka je napredovala jel.
Izlecen i mrtav pacijent nisu resenje. Bolesni i dugorocno lecenje je najisplativije.
Kad prebrojim u Sidu ima ako se ne varam 8 apoteka na grad od cca 10 000 ljudi .

drsole , u redu , zanimljiva prica iz priloga , pametni ljudi , vjerovatno ispravni pogledi , ali samo konkretno kad se prica o pandemiji i vakcinaciji da se ne ide siroko . Pusti me filozofije , necemo sad revoluciju praviti , mada sam za ako je pravi put , nego dali ima smisla vakconisanje ili ne , dali spasava zivote od covid virusa ili ne ?
Evo primjer statistike kretanja epidemije zadnjih dana u zemlji tog profe Portugalu koji je najvise vakcinisan u Evropi i Srbiji. Imaju slican broj stanovnika i slican broj zarazenih ranije

Pogledajte drugi grafikon

drsole , u redu , zanimljiva prica iz priloga , pametni ljudi , vjerovatno ispravni pogledi , ali samo konkretno kad se prica o pandemiji i vakcinaciji da se ne ide siroko . Pusti me filozofije , necemo sad revoluciju praviti , mada sam za ako je pravi put , nego dali ima smisla vakconisanje ili ne , dali spasava zivote od covid virusa ili ne ?
Evo primjer statistike kretanja epidemije zadnjih dana u zemlji tog profe Portugalu koji je najvise vakcinisan u Evropi i Srbiji. Imaju slican broj stanovnika i slican broj zarazenih ranije

Pogledajte drugi grafikon
Пусти ме филозофије 'ајмо на „религију“ и пређеш на статистику, битну полугу те нове „религије“ (науке коју су претворили у религију – то је тако кеве ми...научна чињеница што се тиче короне).

Где су докази тих религијских чињеница...па кеве ми није неки доказ. Осим ако ниси „стимулисан“ да „промичеш“ вакцину.

Овде је религија у смислу лажних података (нема обдукција и јасних доказа и слично)...а улога филозофије је да „мири“ религију и науку...како може да помири две религије када је религија и осмишљена да ствара неслогу међу људима.

Nazad
Vrh