Nema zvanicnog istrazivanja ali i u japanu se dogodilo nesto slicno ko o indiji da su sredinom septembra imali 24000 bolesnika na dan a danas imaju 300,a u meduvremenu su poceli da koriste ivermektin e sad dal je to slucajnost ko ce ga znati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi ni prvi ni poslednji koji je tako prošao.....Danas dobio rezultate testa na antitela.Pokazuju da imam 8,686 U/ml.
Neznam odakle su procurele ove poverljive informacije ali ove informacije nijednog iole odgovornog coveka ne ostavljaju ravnodusnim. Posto vidim da vladas materijom a ne vidim zasto ti ne bi verovao jer se vidi da si izuzetno iskren ,strucan i ono najbitnije nesebican vec zelis da svoje znanje i bitne informacije podelis i sa drugima /respect/sto je veoma plemenito. DA LI BI MOGAO DA MI DAS BAREM NEKU INFORMACIJU AKO BI SE VAKCINISAO A MORAM DA PRIZNAM DA SAM NA POLA PUTA KOJE BI CJEPIVO PREPORUCIO tj koje bi bilo najdelotvornije barem na ovim nasim prostorima uzevsi parametre koji su na snazi temperatura ,vlaznost vazduha ,mikroklima i ostali faktori koji prijaju ili ne prijaju odredjenom soju A ONO STO ME POSEBNO ZANIMA DA LI DA MESAM CJEPIVA MOZDA JE BOLJI EFEKAT ILI DA SE FOKUSIRAM NA SAMO JEDNOG PROIZVODJACA NE BIH DA NAPRAVIM NEZELJENE REAKCIJE ILI NEKE KONTRA EFEKTESlovacka tek sad ima vise zarazenih zbog strogih mjera , zbog toga se ne moze usporediti po umrlima sa Hrvatskom gdje dnevno ima 7000, dok dodje na taj nivo i tamo ce biti mrtvih zbog nevakcinacije.
Šta ti to znači?Nisi ni prvi ni poslednji koji je tako prošao.....
Prelistaj unazad pa sam pisao kako sam ja prosao sa merenjem antitela u akreditovanoj laboratoriji i za par dana uradio u madjarskoj....Šta ti to znači?
Valjda nije da napuštaš našu grupu.Ako je zbog partizanaNeznam odakle su procurele ove poverljive informacije ali ove informacije nijednog iole odgovornog coveka ne ostavljaju ravnodusnim. Posto vidim da vladas materijom a ne vidim zasto ti ne bi verovao jer se vidi da si izuzetno iskren ,strucan i ono najbitnije nesebican vec zelis da svoje znanje i bitne informacije podelis i sa drugima /respect/sto je veoma plemenito. DA LI BI MOGAO DA MI DAS BAREM NEKU INFORMACIJU AKO BI SE VAKCINISAO A MORAM DA PRIZNAM DA SAM NA POLA PUTA KOJE BI CJEPIVO PREPORUCIO tj koje bi bilo najdelotvornije barem na ovim nasim prostorima uzevsi parametre koji su na snazi temperatura ,vlaznost vazduha ,mikroklima i ostali faktori koji prijaju ili ne prijaju odredjenom soju A ONO STO ME POSEBNO ZANIMA DA LI DA MESAM CJEPIVA MOZDA JE BOLJI EFEKAT ILI DA SE FOKUSIRAM NA SAMO JEDNOG PROIZVODJACA NE BIH DA NAPRAVIM NEZELJENE REAKCIJE ILI NEKE KONTRA EFEKTE
PS Iako predpostavljam da jedan dobar deo veoma znacajnih informacija nosis sa HRT 1 dali si mozda imao prilike da slusas naseg prvog stratega u borbi sa koronom DR Kona i kakvo misljenje imate o ovom vrsnom srucnjaku koji je koordinirao i sa Meksickim gripom 2009 godine kada je uspeo brzom reakcijom i sa narucenih 1 600 000 vakcina MILION I SEST STOTINA HILJADA da ugusi u samom startu epidemiologa koji se definitivno ne stedi kada je narod u pitanju i drugo pitanje STA MISLIS GRABICE POSTO JE MANJE OD 50 POSTO STANOVNISTVA HRVATSKE I SRBIJE VAKCINISANO STA MOZEMO DA OCEKUJEMO U NASTAVKU I DA LI MOZEMO DA SE NADAMO POZITIVNOM ISHODU I KAKO NATERATI OSTALE DA SE PODVRGNU CJEPLJENJU
U pitanju je Juzna Afrika , tako da imaju mikroskope sigurnoPrije nekoliko strana se tvrdilo da u africi nema korone , sta bi , da bi doslo do mutacije treba da je dosta zarazenih.
Teoretski ako virus jako mutira onda je svejedno i vakcinisanima i ne vakcinisanima a i koji su prelezali bilo koju varijaciju od alfa do delta i deltinog unuka , ali onda vise ne pricamo o kovid 19 vec mozda kovid 20 .
A to se jos nezna , cekaj dok ga afrikanci analiziraju, samo prvo skolu da zavrse i kupe mikroskop
Nije zbog Partizana vec ne zelim da me svrstavaju u grupu ravnozemljasa i da dozivljavam odredjena DEGRADIRANJA GORA NEGO U EPOHI APARTHEJDA i da me izbacuju iz kafane ili kladionice u 8 uvece a da ovi koji ne prenose zarazu ZASTICENI uzivaju do 23 h .Meni je samo zao sto sam u ovoj MODERNOJ ERI toliko bio u ARBAJTU da nisam imao vremena da pogledam RTS 1 I DA MI LJUDI KAZU STA JE NAJBOLJE ZA MENE I DA MI KAZU GDE JE ISTINA NA KOM SMO PUTU DA MI KAZU KAKVA ME BUDUCNOST CEKA I SVE OSTALE PRECIZNE INFORMACIJE KOJE SU BITNE ZA RAZVITAK JEDNOG NARODA SA OVIH MERIDIJANA i tu sam ostao hendikepiran sa znacajnim podatcima i smernicama STA KAKO, GDE I KUDA .Ocu i ja da se ukljucim u red ljudi koji nemaju na sebi breme 19 veka i evo da obavestim sve prisutne na forumu da je u planu skup za decembar u areni a NAPREDNA ORGANIZACIJA ORGANIZUJE VELIKI BROJ AUTOBUSA IZ CELE ZEMLJE KOJI CE KRENUTI ZA BEOGRAD. Iz Smedereva ide 24 autobusa a to samo iz Smedereva a ici ce sigurno nekoliko stotina autobusa i plan je da kada se arena napuni preko 20 000 ljudi da ostane i par hiljada vatrenih obozavaoca koji bi putem video bim a dali podrsku coveku koji nas je vaskrsao Tu nece biti podele na antivakcere i vakcere nece se traziti kovid propusnica A I NECE SE NOSITI ZASTITNE MASKE JER PRVO TO NIJE PRISTOJNO A DA BI MOGLI I DA SE PREPOZNAJU .Neki zlonamerni koji ne zele dobro nasem predsedniku i drzavi Srbiji kazu da to NIJE HIGIJENSKI A I DA CE TO BITI LEGLO ZARAZE I EPICENTAR ZARISTA ALI U STVARI ONI SU VEROVATNO SAMO LJUBOMORNI NA TOLIKU PODRSKU NASEM PREDSEDNIKU I OGROMNU POPULARNOST. Medjutim ipak me prijatno iznenadilo sto ce da puste i vakcinisane jer bi to opet bilo degradiranje a i stvorilo bi odredjeno razocarenje za sve koji su jedva cekali da vide psihop-naseg predsednika .Dali ce relativna vlaznost vazduha u prostoriji ili potencijalna kapljicna infekcija isprovocirati i zapara u pretesnoj areni VIDECEMO ali sam siguran da dolaze LA LAKERSI ne bi bilo ovoliko interesovanje .Ja bih isao ali nisam cjepljen A DA BUDEM ISKREN FRKA MI MALO JER TU CE DA BUDE I ZNOJENJA I PLJUVANJA I LJUBLJENJA ALI AKO JE TO ORGANIZOVAO MOJ PREDSEDNIK KOJI JE VELIKI BORAC PROTIV KORONE JA ONDA VERUJEM DA SU SVI PRISUTNI ZASTICENI U POTPUNOSTIValjda nije da napuštaš našu grupu.Ako je zbog partizana