Ivermektin kao lek protiv korone

Монтоја, то је најозбиљнији одговор на твоје питање које сам могао да ти дам.

Да си поставио питање да ли је неко кога познајем користио ивермектин у лечењу короне, рекао бих ти да не знам никога из своје околине који га је користио. Имам оних који су прегурали корону уз цинк, витамине и

А то што неко сматра да му је ивемектин помогао, не мора да значи да му је заиста он и помогао, а не сопствени имуни систем, врућа пилећа супица, витамин Ц у великој дози или нешто пето-десето. Да је то тако, постојали би резултати медицинских испитивања (више њих, не једног), проведених по ПС-у, који би необориво потврдили да ли и у којој мери ивермектин помаже против короне.
To je isto da me sad ubedjujes da me nije pre nekoliko dana prosao stomak od casice rakije nego da bi me svakako prosao... jer za to nema nikakav medecinski dokaz, ispitivanje...

Ау Зоки, кад тако машиш са тиме шта покушавам да ти кажем, заиста немам снаге да улазим у размене више од две реченице са тобом. Извини друже, ал' тежак си к'о окупација!

Монтоја, то је најозбиљнији одговор на твоје питање које сам могао да ти дам.

Да си поставио питање да ли је неко кога познајем користио ивермектин у лечењу короне, рекао бих ти да не знам никога из своје околине који га је користио. Имам оних који су прегурали корону уз цинк, витамине и којешта друго од лекова доступних у сеоској апотеци, познајем неколико оних који су морали на болничко лечење, а и неколико... сад више и није неколико, већ мало више од неколико, којима се искомпликовало и да су умрли по болницама у околини.

А то што неко сматра да му је ивемектин помогао, не мора да значи да му је заиста он и помогао, а не сопствени имуни систем, врућа пилећа супица, витамин Ц у великој дози или нешто пето-десето. Да је то тако, постојали би резултати медицинских испитивања (више њих, не једног), проведених по ПС-у, који би необориво потврдили да ли и у којој мери ивермектин помаже против короне.
Postavio ti je baš to pitanje a ti si mu sprdnjom odgovorio o tvom ujaku....

Ау Зоки, кад тако машиш са тиме шта покушавам да ти кажем, заиста немам снаге да улазим у размене више од две реченице са тобом. Извини друже, ал' тежак си к'о окупација!
Ja možda jesam težak ali ne filozofiram kao ti.

Verujem ti ako je tvoje iskustvo tako
И ја теби да ти си љуљн'о једну љуту и да је престао да те боли стомак, ал' то са мојом жељом и твојом ракијом су само наша лична искуства, без потврде да се и код других догодило исто што теби и мени због једне љуте и вакцинације.... премда... чини се као да би ракија пре помогла са којекаквим проблемима, нег' што је пелцовање од мене начинило похотног ирваса... ;)

Pa ako se iskustva ljudi poklapa znaci da ima nesto u tome... ja za ivermektin znam desetine ljudi sa slicnim iskustvom, a ti za vakcinu i njen uticaj na libido popricaj malo sa ljudima koje poznajes ...mozda ces doci do nekog otkrica koja nisi navedena u njenom opisu...

Biću slobodan pa ću Zorgea da prozovem da prokomentariše tvoj post da 3.5 milijardi ljudi pije ivermektin i moj post da je 18 milijardi ljudi primilo vakcinu.
A može i bilo ko drugi.

Poljoprivredni je forum pa ako ima onih koji se bave stočarstvom.Čime se leči upala pluća kod teladi i to uspešno.Da li se može isto primenuti i kod ljudi i da li se primenjuje.

Imam utisak da se zagovornici ovog leka vode logikom da ako postoji lek protiv korone (ivermektin) onda treba osporiti sve oko korone ukuljučujući tu i prevenciju od tog virusa. Na stranu sad da l' je to zaista lek koji pomaže u lečenju korone (moj stav je da to treba da potvrde ispitivanja kojih za sad nema ili nema potvrde delotvornosti), nije mi jasno zašto treba napustiti prevenciju, zar je lakše lečiti neku bolest nego se štititi da je ne dobiješ?

Biću slobodan pa ću Zorgea da prozovem da prokomentariše tvoj post da 3.5 milijardi ljudi pije ivermektin i moj post da je 18 milijardi ljudi primilo vakcinu.
A može i bilo ko drugi.
Капирам да је он лупио сулуду цифру, а ти му због тога одговорио још сулудијом, па нек' иде живот... :)

Капирам да је он лупио сулуду цифру, а ти му због тога одговорио још сулудијом, па нек' иде живот... :)
E, to je i suština ove teme.

Neko je nešto lupio i to se bez da se razmišlja prihvatilo kao da je istina. Malo njih pročita i razmisli o onome šta je pročitao (srećom ima i takvih).

Od "toliko" korisnika i "toliko" zemalja koje su to prihvatile kao način lečenja, nema ni jednog objavljenog istraživanja koja idu u prilog korišćenja iverktimina. Svi se slažu da nema efekta i sve se svodi na entuzijaste i rekla kazala sa fejsbuka.

Nazad
Vrh