MOMOSARIC
Član
Inace je Slovacka ekstremno radikalna po dosta pitanja za Evropski pojam , ali nije tema ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Каже да се са тобом није дружила. Баш као и њена другарица ЛогикаZorge-šta kaže ovde matematika
Као што беше и онај хлорокин, на кога су се прошле године сви по свету ложили и отимали (сећате се како нам је Вучић победонсно објавио да је набавио од Француза неку количину). Гурали га гурали, па су укапирали да не ради пос'о са короном. Као што ће укапирати и Словаци са ивермектином. ....Ако већ нису то укапирали до сада.Ili možda zbog toga što je u Slovačkoj registrovan Ivermektin?
Pa baš ti i nije neki odgovor u odnosu na inteligenciju.Od kad su logika i matematika drugarice-to je neki novi pojam koji treba zapisati u tefter,Каже да се са тобом није дружила. Баш као и њена другарица Логика
Neveruješ Vičiću a veruješ krizom štabu e ovde tek nema logikeКао што беше и онај хлорокин, на кога су се прошле године сви по свету ложили и отимали (сећате се како нам је Вучић победонсно објавио да је набавио од Француза неку количину). Гурали га гурали, па су укапирали да не ради пос'о са короном. Као што ће укапирати и Словаци са ивермектином. ....Ако већ нису то укапирали до сада.
Jel poznajes nekog ko je koristio ivermektin samostalno ili uz terapijuКао што беше и онај хлорокин, на кога су се прошле године сви по свету ложили и отимали (сећате се како нам је Вучић победонсно објавио да је набавио од Француза неку количину). Гурали га гурали, па су укапирали да не ради пос'о са короном. Као што ће укапирати и Словаци са ивермектином. ....Ако већ нису то укапирали до сада.
Из мог пасуса кога си цитирао, ти си дошао до закључка кога си овде написао?Neveruješ Vičiću a veruješ krizom štabu  e ovde tek nema logike
Знам, како да не знам!Jel poznajes nekog ko je koristio ivermektin samostalno ili uz terapiju
I u ovoj diskusiji u ovoj temi svako na neki način brani svoj stav što smatram normalnim.Знам, како да не знам!
Мој ујак је тамо деведесетих то користио на неким овцама, а не тако давно сам од локалног вет. техничара чуо да иде код једног човека у комшилуку, да га да некој крави са којом је нешто било.
Znači da si i ti ponašaš kao dva ludaka u buretu.Drago mi je da priznaješ.Зоки, да се не увредиш, ал' заиста доста често из твог писања у овој теми имам осећај да си, како каже Софроније, "збуњен као два лудака у бурету". Видим да имаш неки свој почетни став, а не показујеш жељу да озбиљније потражиш аргументе и чиљенице за или против свачега што се по свету пише о овој корони, већ усвајаш оно што је у складу са твојим личним ставом о корони.
Не радиш ти ништа неуобичајено - сви смо склони томе, само ја немам воље да водим јалове дискусије које неће ни за мршку изменити нити мој, нити твој став, а још мање променити гледање на оно шта се догађало и догађа у мојој и твојој непосредној околини у вези короне.
А то што не знаш да су математика и логика другарице из исте школске клупе, није неки проблем - до јуче ниси знао ни под којим именима ти продају ацетилсалицилну киселину.
Из мог пасуса кога си цитирао, ти си дошао до закључка кога си овде написао?
'Ај стварно, потруди се боље.
Ако не успеш, тражи да ти преформулишем то што сам написао.
Знам, како да не знам!
Мој ујак је тамо деведесетих то користио на неким овцама, а не тако давно сам од локалног вет. техничара чуо да иде код једног човека у комшилуку, да га да некој крави са којом је нешто било.
Ја нисам од оних који ће да се дохвате да понављају "марвени лек, марвени лек" - ако ствар ради, (и било која друга, макар и маст за шуљеве), онда и треба (и мора) да се користи, Ал' некако пропуштам да видим резулате регуларног, систематичног истраживања које потврђује да ивермектин ради против короне. На овом свету би било барем неколико истраживања која би недвосмислено потврдила да ствар ради, ал' нико да изађе са тиме. Вазда неки опскурни извештаји којима не можеш да уђеш у траг, чији су, када су и где рађена испитивања.Zašto ne bi antiparazitik koristili protiv virusnog oboljenja ako ima dokaza da pomaže ljudima.
А за то да су "Калисто", "Кидека", "Претендо", "Интермецо", "Мезатрон", "Корнисто", "Скаут", сви хербициди са мезатрионом као активном материјом, то сигурно знаш и не од јуче, баш као што сигурно знаш још десетине којекаквих пестицида различитих имена и произвођача, а са истом активном материјом. И то што то знаш, не чини те инжењером заштите биља или фитомедицине, како се то данас већ зове, баш као што ни мене не чини доктором фармације то што знам називе неколико препарата на бази ацетилсалицилне киселине.A što se tiče sastava lekova za cirkulaciju i sad me zabole.Da me je zanimalo ja bih mašao odgovor.Nisam znao da si u međuvremenu postao i doktor medicine pa eto ti sastave svih lekova znaš.Izvinjavam se-doktor farmacije.
Ocekivao sam malo ozbiljniji odgovor....Знам, како да не знам!
To je malo naspram 18 milijardi ljudi na planeti koji su primili vakcinu.Ivermektin je i izmišljen kao humani lek i koristilo ga po podatcima koji su lako proverljivi oko 3,5 milijardi ljudi na planeti.
Pa sam si napisao.Праву ствар си написао:
Ја нисам од оних који ће да се дохвате да понављају "марвени лек, марвени лек" - ако ствар ради, (и било која друга, макар и маст за шуљеве), онда и треба (и мора) да се користи, Ал' некако пропуштам да видим резулате регуларног, систематичног истраживања које потврђује да ивермектин ради против короне. На овом свету би било барем неколико истраживања која би недвосмислено потврдила да ствар ради, ал' нико да изађе са тиме. Вазда неки опскурни извештаји којима не можеш да уђеш у траг, чији су, када су и где рађена испитивања.
А за то да су "Калисто", "Кидека", "Претендо", "Интермецо", "Мезатрон", "Корнисто", "Скаут", сви хербициди са мезатрионом као активном материјом, то сигурно знаш и не од јуче, баш као што сигурно знаш још десетине којекаквих пестицида различитих имена и произвођача, а са истом активном материјом. И то што то знаш, не чини те инжењером заштите биља или фитомедицине, како се то данас већ зове, баш као што ни мене не чини доктором фармације то што знам називе неколико препарата на бази ацетилсалицилне киселине.
И читај онако како пишем то што напишем - кажем да имам утисак да си збуњен као два лудака у бурету, а не да се тако понашаш. Како си само извук'о да признајем да се, као и ти, понашам као лудак у бурету, то и даље не капирам.