Ivermektin kao lek protiv korone

Ima na twiteru tabela da je smrtnost najveca u najmanje vakcinisanim zemljama , Bugarska , Rumunija, Hrvatska i ove bivseg sssr-a. A neki pitaju zasto je mala smrtnost u Slovackoj a isto nevacinisana a nekoliko Slovaka odgovorilo , ne broje mrtve od kovida pa ih i nema:)
Ili možda zbog toga što je u Slovačkoj registrovan Ivermektin?

Pa da li je neko pročitao ili čuo o covid situaciji u Paragvaj, Urugvaj, Boliviji, Argentina, Čileu, Brazilu, Kolumbija, Venecueli, Eqvadoru, Peru, jer što bi neko forsirao koronu u tim zemljama kad se njima ne može izvući lova ali zato tamo gade ima para tamo ima i inkubatora za koronu. Možda ja nisam sasvim normalan ili korona ne posećuje južnu hemisfere osim Australija. 😏

Na kremkaste, od metar i zliet i na ove obojene njih ne cacka korana zbog boje koze.

Belci su spricani tajno. ;)

Pa da li je neko pročitao ili čuo o covid situaciji u Paragvaj, Urugvaj, Boliviji, Argentina, Čileu, Brazilu, Kolumbija, Venecueli, Eqvadoru, Peru, jer što bi neko forsirao koronu u tim zemljama kad se njima ne može izvući lova ali zato tamo gade ima para tamo ima i inkubatora za koronu. Možda ja nisam sasvim normalan ili korona ne posećuje južnu hemisfere osim Australija. 😏
Izgleda malo citas :haha:

Registriran za gliste.

Словачка постаје прва нација ЕУ која је званично одобрила ивермектин и за профилаксу и за лечење пацијената са ЦОВИД-19​

ТриалСите Стафф
28. јануара 2021
4 Цомментс
Словачка постаје прва нација ЕУ која је званично одобрила ивермектин и за профилаксу и за лечење пацијената са ЦОВИД-19

Министар здравља Словачке раније је регистровао Ивермектин као одобрену профилаксу и третман за САРС-ЦоВ-2, вирус иза ЦОВИД-19. У ударним вестима, овлашћење се догодило јуче када су лекари добили вест да могу да наставе са формално одобреним рецептима иу болницама и ванболнички. Министар здравља Марек Крајци је 26. јануара дао дозволу за нерегистровани лек, пошто се лек већ користио саосећајно у последњих пола године. ТриалСите је интервјуисао Ондреја Халгаса, истраживача са Универзитета у Торонту и пореклом из Словачке. Халгас је био активно укључен у мрежу која организује и лобира за одобрење лека током пандемије. Ова источноевропска држава без излаза на море од 5,4 милиона људи, чланица Европске уније од 2004.
Биохемичар са Универзитета у Торонту, господин Халгас, управо је такође представљен у недавном саопштењу за штампу на ову тему. ТриалСите је успео да ступи у контакт са њим да сазна више.
Стварно овлашћење је резултат мреже здравствених радника, новинара и других здравствених активиста који су радили...

Sinoć se sestrina ćerka vratila iz Amerike tamo studira pa je došla na raspust, uglavnom sad je u nekom gradiću Nešvil. Korona tamo više nije tema, vekcinisani su skoro 100%, anti vakseri makar u tom gradu ne postoje, maske više ne postoje, živi se potpuno normalan život. Mlada devojka pa ne prati medije i nema pojma šta se dešava dalje od tog grada ali tu gde ona "dobacuje" se sasvim normalno živi.

Cujem na ovom klipu Nestorovic leci i kancer ivermektinom, sad kad se procuje vlasnici licence ivermektina ce biti jos bogatiji :haha: Meni se vise cini da je taj doktor malo prolupao.

Slovacka tek sad ima vise zarazenih zbog strogih mjera , zbog toga se ne moze usporediti po umrlima sa Hrvatskom gdje dnevno ima 7000, dok dodje na taj nivo i tamo ce biti mrtvih zbog nevakcinacije.

У вези распрострањености короне ево шта каже најшколованији народ изгледа да ми баш незнамо све Јевреји кажу да је највећа зараза уУједињени Арапски Емирати, Сејшели, Еквадор, Етиопија, Намибија, Гватемала, Хондурас, Зимбабве, Замбија, Намибија, Парагвај, Чиле, Колумбија, Костарика и Тунис. Код њих у болницама је однос 75 посто су примили две дозе а 25 посто су примили 3 дозе А ТО значи кад приме 10 дозу биће однос 9 напрама 1 наспрам ових што су примили само 9 доза

Ajde molim te objasni šta si hteo sa pitanjem i konstatacijom
Pa , ova vijest o "legalizaciji ivermectina " je iz januara , pa bi trebalo provjeriti ima li sta friskije i sa zvanicnog sajta ministarstva zdravlja republike slovacke o odobrennju tog lijeka . Mozda i jeste odobren tamo , a mozda i jeste uspjesan , ne kazem , al mi malo nesiguran i nezvanican ovaj tekst sto si postvio.

У вези распрострањености короне ево шта каже најшколованији народ изгледа да ми баш незнамо све Јевреји кажу да је највећа зараза уУједињени Арапски Емирати, Сејшели, Еквадор, Етиопија, Намибија, Гватемала, Хондурас, Зимбабве, Замбија, Намибија, Парагвај, Чиле, Колумбија, Костарика и Тунис. Код њих у болницама је однос 75 посто су примили две дозе а 25 посто су примили 3 дозе А ТО значи кад приме 10 дозу биће однос 9 напрама 1 наспрам ових што су примили само 9 доза

Znaci afrikanci bogatiji od amera i europljana :haha:

нисмо се разумели Хтео сам да кажем да поред израела постоје друге земље рецимо либанкоје уопште и неводера рачун о корони јер имају већих проблемаод короне

Nazad
Vrh