Ivermektin kao lek protiv korone

Čekaj, pio si ivermektin i dobio si koronu. I veruješ da ivermektin štiti od korone?
Naravno,a jel vakcina štiti od korone?? Da si malo detaljnije pročitao šta sam pisao ne bi me ovo pitao...... ponovo te pitam da li ti veruješ da ove vakcine štite od korone?

Poslednja izmena:
Ko ode na pregled od korone veca je sansa da je zakaci dok ceka.
Zena i ja pre cca 2 nedelje otisli sa simptomima imali smo ciklicno vecinu simptoma, ja pocetak upale plica i neke fleke na levom krilu i da ne duzim.... juce smo zavrsili bolovanje jer smo na oba testa negatovni a imamo simptome, onda ono sto stave na prst pa te vrednosti se poklapaju, pa krv.... ali najgore je u onim cekaonicama ceka se po vise sati, pa danas pregled,sutra vadjenje krvi,prekosutra pregled i u krig, isto i sa snimanjima pluca.
Veca sansa da se korona zakaci dok se ceka kod lekara, nego u kafani.

Agnostik je osoba koja niti veruje da bog postoji niti veruje da bog ne postoji......piše u wikipediji
Znači što nas narod kaže nit smrdi nit mirise
Znam.Zato sam i napisao to što sam napisao.Il je pukovnik il pokojnik.Ne može oba.Mogu oni da izmisle i agnostičiće-to su oni što malo veruju a malo ne veruju.Ili agnostičine koji mnogo veruju i mnogo ne veruju.

Агностик на оповргава, већ није видео доказ о постојању Бога - то вам је тачнији опис.

А за Рабаџију: ево ја верујем да вакцина функционише - ја сам пелцован и до сада се нисам разбол'о. 'Де 'ш бољи доказ да штити!? ;)

Него, што сам уопште оставио коментар.... прочитао сам негде успут о употреби Павловићењве масти као средства против короне. НИсам похватао - ко је и шта тачно рекао о томе?

Naučnici bi trebali biti agnostici. Nema vjerovanja već slijede dokaze bez obzira kuda ih oni odveli.
Ni religijski autoriteti ne vjeruju u sve što piše u njihovim knjigama jer neki dokazi mogu, a to se i dešava sa novim saznanjima, da poljuljaju vjerovanje. Zato i postoji zabrana čitanja jeretičkih knjiga.

Izgleda da je najvise religija u SADu .
Evo malo linkova ako koga zanima , ima vjera ko u bozijoj basti

O, a менонити, презбитеријанци, квекери, пентакосталци, лутерани, методисти, адвентисти....?

Kaze pozvonili covjeku na vrata dvoje jehovinih svjedoka drzeci neke papire . Covjek im otvori , izvolte .
Kazu mi smo JS , ako imate 15ak minuta da vam objasnimo ko smo i o cemu se radi . Cova im kaze , izvolte udjite , sta pijete , uzmu po sok i kafu ..
E , sad , rece domacin , izvolte recite ..
Oni se zgledase,... joj neznam , nikad nismo dovde dosli .

Агностик на оповргава, већ није видео доказ о постојању Бога - то вам је тачнији опис.

А за Рабаџију: ево ја верујем да вакцина функционише - ја сам пелцован и до сада се нисам разбол'о. 'Де 'ш бољи доказ да штити!? ;)

Него, што сам уопште оставио коментар.... прочитао сам негде успут о употреби Павловићењве масти као средства против короне. НИсам похватао - ко је и шта тачно рекао о томе?
Jasan je meni opis.Onda po tome smo svi agnostici.Ili je neko video postojanje Boga.:sta:

Prvo ide pojedinac pa grupa, sekta , religija. Sve su to određeni pravci. Obično počinju kao filozofski da bi se kasnije proširili u bilo koji ili više pravaca djelovanja u društvu.
Nauka slijedi određeni pravac i pravila. Svi koji ne poštuju ta pravila, ili se sami isključe ili bivaju izbačeni iz naučne zajednice. Sve je uspješnija u tumačenju materije ali svijet nije samo materija.
Isto se događa sa religijama.
Ne postoji religija a da nema pojedinaca koji su se odvojili od njih, povukli dio članstva i osnovali novi pravac. To je označeno kao sekta jer nema dovoljan broj članova ili uticaja da postanu religija.

Kod jednog očevog prijatelja su isto tako došli, momak i devojka jehovini svedoci, on u odelu a ona do grla zakopčana, suknja do zemlje, napolju letnja vrelina... Nose neku literaturu i ponude da razgovaraju o raznim pitanjima, tipa verujete li u Boga i sl, spremno nudeći njihova tumačenja potpomognuta dokazima iz te literature koju nose... Ovaj ih odmah presekao, kao ne interesuje mene religija, nego recite vi meni kakav stav vaša crkva ima o seksu? :) Oni se samo pogledali, okrenuli i otišli...

Nazad
Vrh