@pidikanac
Питам јер је вероватно нека ТВ коју сви гледају
Ja takođe ne gledam tv osim ako bude neki film a da ga nisam gledao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@pidikanac
Питам јер је вероватно нека ТВ коју сви гледају
На који начин могу нанети некоме зло писањем на основу својих искустава и сазнања. Шта су, као твоја искуства и сазнања вреднија? Како ја то тиме могу понизити болесне и умрле...јеси ли ти уопште свестан шта пишеш? Ако си видео, пре око 10 дана сам изгубио брата...јер је отишао да га убију...Zar ne mislis da svojim pisanjem i pausalnim ocenama nanosis pojedincima zlo? Ne moras se vakcinisati, ali nemoj ponizavati vakcinisane, bolesne da ne spominjem umrle i njihove porodice.
Malo su pojedini zanijemili nakon zorgeovog posta o Ruskoj situaciji
Mirno spavaj doktore.
Прошле недеље си веровао да је пораст цене и несташица гаса у Европи због тога што су Руси заврнули вентиле, и то је питање да ли због тога што ниси знао да они испоруке нису смањивали или што народ у Европи константно филују све бесмисленијом русофобијом.Nista Putinu ne vjerujem to je sigurno 97% vakcinisanih umrlo a ostala 3% kojima je dosadilo da zive
Da se nadovezem na predhodno, prošlo je više od mesec dana ponedeljak,ajd da uradimo antitela i usput vrlo bitan D-dimer. Antitela imamo (pisao sam već o tome) međutim D-dimer dobijem rezultat 3,5Xreferentna vrednost. Huhuu alarmantno zovem mog kardiologa naravno privatno jer do bolnice sad ne može ni prići,kad on meni kaže da odem kod pulmologa( doki pa za ne bi trebalo kod hematologa da me pošalješ)......inače osećam se odlično,radim pun gas,lopata, džakovi,setva kao pre korone nikakav problem s plućima. Zakazem pulmologa za sledeći ponedeljak ali mi đavo ne da mira i sumnjičava priroda. Rekoh ako već idem kod pulmologa tražiće mi krvnu sliku pa ja u četvrtak uradim KKS al ajde kad me već bodu daj da uradim ponovo D-dimer... jebeš 2000 dinara.Dobijem rezultat ,dakle posle 3 dana ja imam D dimer 1/2 od referentne vrednosti...Preležao sam koronu ( i moja žena) koristili smo u prva 3 dana Ivermektin,prošli smo bez upale pluća samo uz dosadnu temperaturu nekih 7-8 dana.Posle14 dana nam je D-dimer bio 174 i 223 (granična vrednost je 250). Tašta je takođe dobila koronu, vakcinisana revakcinisana kinezom imala je blagu upalu pluća i D-dimer. 650
I jos se ljute kad im neverujemo,lazu ,uhvaceni u lazi pa se jos cude ,bem li ga ko je tu lud?Монтоја, 'ај прочитај шта пише на дну десне фотке.
Хајде ја ћу - Izvor: JOAQUIN SARMIENTO / AFP / Ilustracija
Мени то значи да је фотку направио неки Жоаким Сармиенто, објавио "Франс Прес" и да је наш медиј који је објавио ту фотку као илустрацију свог текста.
Ја такве ствари виђам често и то глупава употреба којекаквих фотки узетих Бог те пита одакле, чест и погрешно, је уобичајена пракса наших Интернет медија.
Eво једна такав пример од пре десетак дана из наших новина:
Наслов о томе како "Србија од Пурина набавља убице авиона"... Накарикали Вучића и Путина и ракету која би требало да буде тај "убица авиона". А ракета је "Корнет", притивоклопна вођена ракета (значи ниђе везе са садржајем текста), која може да "убије авион" само ако он стоји на земљи. И таква глупост увек пролази у нашим медијима јер је дилетантизам постао уобичајена ствар.
Jos bolji primer.Монтоја, 'ај прочитај шта пише на дну десне фотке.
Хајде ја ћу - Izvor: JOAQUIN SARMIENTO / AFP / Ilustracija
Мени то значи да је фотку направио неки Жоаким Сармиенто, објавио "Франс Прес" и да је наш медиј који је објавио ту фотку као илустрацију свог текста.
Ја такве ствари виђам често и то глупава употреба којекаквих фотки узетих Бог те пита одакле, чест и погрешно, је уобичајена пракса наших Интернет медија.
Eво једна такав пример од пре десетак дана из наших новина:
Наслов о томе како "Србија од Пурина набавља убице авиона"... Накарикали Вучића и Путина и ракету која би требало да буде тај "убица авиона". А ракета је "Корнет", притивоклопна вођена ракета (значи ниђе везе са садржајем текста), која може да "убије авион" само ако он стоји на земљи. И таква глупост увек пролази у нашим медијима јер је дилетантизам постао уобичајена ствар.