@pidikanac
Питам јер је вероватно нека ТВ коју сви гледају
Ja takođe ne gledam tv osim ako bude neki film a da ga nisam gledao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@pidikanac
Питам јер је вероватно нека ТВ коју сви гледају
На који начин могу нанети некоме зло писањем на основу својих искустава и сазнања. Шта су, као твоја искуства и сазнања вреднија? Како ја то тиме могу понизити болесне и умрле...јеси ли ти уопште свестан шта пишеш? Ако си видео, пре око 10 дана сам изгубио брата...јер је отишао да га убију...Zar ne mislis da svojim pisanjem i pausalnim ocenama nanosis pojedincima zlo? Ne moras se vakcinisati, ali nemoj ponizavati vakcinisane, bolesne da ne spominjem umrle i njihove porodice.
Malo su pojedini zanijemili nakon zorgeovog posta o Ruskoj situaciji![]()
Mirno spavaj doktore.
Прошле недеље си веровао да је пораст цене и несташица гаса у Европи због тога што су Руси заврнули вентиле, и то је питање да ли због тога што ниси знао да они испоруке нису смањивали или што народ у Европи константно филују све бесмисленијом русофобијом.Nista Putinu ne vjerujem to je sigurno 97% vakcinisanih umrlo a ostala 3% kojima je dosadilo da zive![]()
Da se nadovezem na predhodno, prošlo je više od mesec dana ponedeljak,ajd da uradimo antitela i usput vrlo bitan D-dimer. Antitela imamo (pisao sam već o tome) međutim D-dimer dobijem rezultat 3,5Xreferentna vrednost. Huhuu alarmantno zovem mog kardiologa naravno privatno jer do bolnice sad ne može ni prići,kad on meni kaže da odem kod pulmologaPreležao sam koronu ( i moja žena) koristili smo u prva 3 dana Ivermektin,prošli smo bez upale pluća samo uz dosadnu temperaturu nekih 7-8 dana.Posle14 dana nam je D-dimer bio 174 i 223 (granična vrednost je 250). Tašta je takođe dobila koronu, vakcinisana revakcinisana kinezom imala je blagu upalu pluća i D-dimer. 650
I jos se ljute kad im neverujemo,lazu ,uhvaceni u lazi pa se jos cude ,bem li ga ko je tu lud?Монтоја, 'ај прочитај шта пише на дну десне фотке.
Хајде ја ћу - Izvor: JOAQUIN SARMIENTO / AFP / Ilustracija
Мени то значи да је фотку направио неки Жоаким Сармиенто, објавио "Франс Прес" и да је наш медиј који је објавио ту фотку као илустрацију свог текста.
Ја такве ствари виђам често и то глупава употреба којекаквих фотки узетих Бог те пита одакле, чест и погрешно, је уобичајена пракса наших Интернет медија.
Eво једна такав пример од пре десетак дана из наших новина:
![]()
Наслов о томе како "Србија од Пурина набавља убице авиона"... Накарикали Вучића и Путина и ракету која би требало да буде тај "убица авиона". А ракета је "Корнет", притивоклопна вођена ракета (значи ниђе везе са садржајем текста), која може да "убије авион" само ако он стоји на земљи. И таква глупост увек пролази у нашим медијима јер је дилетантизам постао уобичајена ствар.
Jos bolji primer.Монтоја, 'ај прочитај шта пише на дну десне фотке.
Хајде ја ћу - Izvor: JOAQUIN SARMIENTO / AFP / Ilustracija
Мени то значи да је фотку направио неки Жоаким Сармиенто, објавио "Франс Прес" и да је наш медиј који је објавио ту фотку као илустрацију свог текста.
Ја такве ствари виђам често и то глупава употреба којекаквих фотки узетих Бог те пита одакле, чест и погрешно, је уобичајена пракса наших Интернет медија.
Eво једна такав пример од пре десетак дана из наших новина:
![]()
Наслов о томе како "Србија од Пурина набавља убице авиона"... Накарикали Вучића и Путина и ракету која би требало да буде тај "убица авиона". А ракета је "Корнет", притивоклопна вођена ракета (значи ниђе везе са садржајем текста), која може да "убије авион" само ако он стоји на земљи. И таква глупост увек пролази у нашим медијима јер је дилетантизам постао уобичајена ствар.