MONTOYA
Član
Poznajes nekog kome ivermektin nije pomogao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisi me razumeo, uopšte ne komentarišem ivermektin (odmah sam se ogradio )i slučajno sam stavio komentar ispod tvog, čisto na celokupna ova pisanija u temi na koju nisam obraćao pažnju ali mi stalno izlazi kao aktivna. Taj lek je pomogao hiljadama mojih nekadašnjih stanara koji su groktali, pomogao bi verovatno i ljudima ali mi nije jasno pošto ne pratim baš, od kad su se gliste i ostali paraziti pretvorili u virus ?Poznajes nekog kome ivermektin nije pomogao?
Nisi pocetak dobro napisao . Trebao si napisati :Ne bih da kvarim temu jer sa fantazmagorijama ova tema jedino prilazi temi o subvencijama ali mislim da bi neki trebali probati onaj lek što je doktor prepisao Fati kad je bila svenula...
Parazit krene da ti prenese virus, ti se preventivno nakrljaš ivermektina i spase te? Bio sam tovljač svinja, nisam virusolog , epidemiolog itd pa se ne razumem, jel ovo logika?Infektivni agens
Cocika si se sprincnuo u medjuvremenu?Mozda ce neki i likovati i potkrepiti svoju tezu, ali posle 13 meseci sam ponovo pozitivan na Coronu. Od simptoma povisena temperatura i kostobolja. Ni blizu kao prosli put. Sedam dana izolacije. Naj zalije mi sutrasnje slave.
Ниси једини - и моји гости су "заглавили". Ал' симптоми им нису неки (вероватно "омикрон"), тако да не бих очекивао ни код нешто другачије од неког грипа.Naj zalije mi sutrasnje slave
Племенито је што хајван-хећима зовеш лекаром јер заиста и он лечи.A ako lekar preporuci ivermektin?
Pisem 2 puta i brisem...slep tesko progleda... zavrsavam diskusiju....ti se informises preko interneta ja iz licnog iskustva i iskustva mojih poznanika, prijatelja lekara...Племенито је што хајван-хећима зовеш лекаром јер заиста и он лечи.
Izgleda da ima dosta slepih sve dok ne osete na sopstvenoj guzici. Onda se menja situacija.Pisem 2 puta i brisem...slep tesko progleda... zavrsavam diskusiju....ti se informises preko interneta ja iz licnog iskustva i iskustva mojih poznanika, prijatelja lekara...
Izgleda da ima dosta slepih sve dok ne osete na sopstvenoj guzici. Onda se menja situacija.
Mene samo zanima, kako su svi oni konstatovali da im je ovaj lek u nazivu teme pomogao? Jel su počeli da ga piju prilikom pojave simptoma, ili su ga pili non stop? Ako su ga pili prilikom pojave simptoma, da li su pored njega koristili još neke lekove?Pisem 2 puta i brisem...slep tesko progleda... zavrsavam diskusiju....ti se informises preko interneta ja iz licnog iskustva i iskustva mojih poznanika, prijatelja lekara...