Ivermektin kao lek protiv korone

Jedan član foruma a inače moj veoma dobar prijatelj i drugar pre izvesnog vremena mi se pohvalio kako je pio ivermektin 4 dana za redom po preporučenoj dozi koju je dobio od veterinara.Čujemo se pre par dana on ne može da priča, kašlje kao magarac i reče da je bio na testiranju, pozitivan a preležao je koronu pre 14 meseci.Pitam ga šta mu je ivermektin pomogao, reče mi pomogao mu je da prdi k'o konj non stop a pretpostavlja da mu je pobio i gliste?! 🤣🤣🤣

Poznajes nekog kome ivermektin nije pomogao?
Nisi me razumeo, uopšte ne komentarišem ivermektin (odmah sam se ogradio )i slučajno sam stavio komentar ispod tvog, čisto na celokupna ova pisanija u temi na koju nisam obraćao pažnju ali mi stalno izlazi kao aktivna. Taj lek je pomogao hiljadama mojih nekadašnjih stanara koji su groktali, pomogao bi verovatno i ljudima ali mi nije jasno pošto ne pratim baš, od kad su se gliste i ostali paraziti pretvorili u virus ?

Brz oporavak Coci, evo i kod mene u selu velik broj pozitivnih i bolesnih, i spricanih i ne spricanih, ludara, ljudi sludjeni totalno

Naj zalije mi sutrasnje slave
Ниси једини - и моји гости су "заглавили". Ал' симптоми им нису неки (вероватно "омикрон"), тако да не бих очекивао ни код нешто другачије од неког грипа.
A ako lekar preporuci ivermektin?
Племенито је што хајван-хећима зовеш лекаром јер заиста и он лечи.

Kod nas u selu ima puno bolesnih sa simptomima prehlade ali i upale pluća. Drugar mi malo pre reče da ih je bilo bar 15tak u čekaonici sa upalom pluća.

Ево у понедељак, почела школа и деца данас кажу две трећине наставника не долази, јер имају корону. Ја нешто размишљам, да деци , не дам више да иду док се ово срање не стиша. Јбм ти и школу и све ја сам пре месец и по дана једва претекао корону баш ми сада треба омикрон па све да није јачи од обичне кијавице. Сутра ми слава и зове снаја да пита јели правим, реко за широке народне масе тек догодине сада само у најужем кругу породице односно укућана. Ем имамо бебу од две недеље у кући шта треба да је кријем по собама, нека опрости Бог али мени је здравље породице тренутно најважније.

Племенито је што хајван-хећима зовеш лекаром јер заиста и он лечи.
Pisem 2 puta i brisem...slep tesko progleda... zavrsavam diskusiju....ti se informises preko interneta ja iz licnog iskustva i iskustva mojih poznanika, prijatelja lekara...

Pisem 2 puta i brisem...slep tesko progleda... zavrsavam diskusiju....ti se informises preko interneta ja iz licnog iskustva i iskustva mojih poznanika, prijatelja lekara...
Mene samo zanima, kako su svi oni konstatovali da im je ovaj lek u nazivu teme pomogao? Jel su počeli da ga piju prilikom pojave simptoma, ili su ga pili non stop? Ako su ga pili prilikom pojave simptoma, da li su pored njega koristili još neke lekove?

Nazad
Vrh