Ivermektin kao lek protiv korone

Мајчина другарица, чија је ћерка медицинска сестра у нашој сеоској амбуланти, каже да нема ко да ради јер је неколико лекара у карантину са короном, па је оно мало лекара који су "у строју" развучено да ради сваки дан у другом селу. Незгодно када медицинска сестра каже "Дођите прекосутра. Немамо доктора до тада."
 
Zorge, takva je situacija kod nas u seoskoj ambulanti već godinama, i pre korone. Selo od 5000 stanovnika ima jednog lekara pre podne a drugi radi posle podne. Često se desi da radi samo jedna smena. Jedna medicinska sestra u smeni radi, opsluzuje i selo, i šalter i previjalište. Odeš u ponedeljak kod lekara a kaže ti dođi u sredu ili četvrtak. Do tada može čovek ili umreti ili ozdraviti.
 
Nije sto? O tome stalno pricamo . 2 stvari bi ja rekao tu , slabo djeluju na omikron vakcine a drugo mozda i ima prilicno antivaksera medj doktorima i to je logicno jer oni nesto znaju pa se prave pametni a mi koji nista neznamo nemoramo se praviti pametni samo slusamo preporuke i to je to . Uglavnom bilo bi dobro tu ko i inace znati tacne podatke o cemu se radi . Nije montoya lupio tu je sustina ko je u pravu
 
Mozda ce neki i likovati i potkrepiti svoju tezu, ali posle 13 meseci sam ponovo pozitivan na Coronu. Od simptoma povisena temperatura i kostobolja. Ni blizu kao prosli put. Sedam dana izolacije. Naj zalije mi sutrasnje slave.
 
Malo mi je neverovatno da još ima ljudi koji veruju u Ivermektin.

Ne verujte u sve što piše na interneru, ako osetite neke probleme lečite se prema savetima stručnih lica.
 
Ne bih da kvarim temu jer sa fantazmagorijama ova tema jedino prilazi temi o subvencijama ali mislim da bi neki trebali probati onaj lek što je doktor prepisao Fati kad je bila svenula...
 
Nazad
Vrh