Gledaj slazem se ja da je jajarski sto ga nisu pustili ako su pustili druge nevakcinisane.Ili je politka umesala prste ili su iz njegovog tima stvarno moroni pa nisu aplicirali za vizu sa medicinskim izuzecem.
@ mirosti
Nije on nista uradio na promociji Srbije, strance bas zabole za nas nemogu ni na karti mnogi da nas nadju.On igra za sebe i svoj dzep.Sto je normalno i podrzavam svakog ko posteno zaradi svoj novac.Neka ima vise kinte od Elona Maska meni to nesmeta ako ga je zaradio posteno.
Meni smeta kod njega sto je u mutnim radnjama sa ovim mafijasima sa vlasti, organizovao kornatur kada je sve bilo zatvoreno.Naravno uz dogovor sa ovim mafizama koji nas jasu zadnjih 10 godina.Bar zar toliko nemas mozga da pomislis da su se mnogi tu zarazili i da ce neko glavu da izgubi zbog tvog turnira.Ima tu jos mutnih radnji, nekapiram takve ljude puni para a sve im je malo pa se seme sa nasom lopovima.
Cuj neko napisa nije mogo da odbije Vesica i Vulina, umesto da isproziva ove mafijase na vlasti on se brine za BLM.