Ivermektin kao lek protiv korone

Čekaj Seljače, nemoj mi reći da neznsš ko je organizovao i platio demonstracije 'bolje rat nego pakt' ?

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Nije to ovde tema.Djoković je tamo otišao da predstavlja samog sebe,ne Srbiju.Srbija od toga nema ništa.

Daj smatram te za pametnog čoveka,nije valjda da si pao u vatru da se preko Djokovića brani Srbija i običan mali čovek.

Ne , dokazi da su englezi namjestili ovo oko Djokovica . Ili Ausi , nema veze . Ako su prekrsili vlastite zakone onda jesu , ako su samo radili po vec postojucem zakonu kako onda dokazati da je namjestaljka .
Oćeš reći da su proglašenog najboljeg sportistu na svetu sličajno zadržali noćas u samici.
Ovo zadržavanje u sobi sa bubašvabama gde su smešteni migranti do ponedeljka je takođe slučajna koincidencija?
Blago tebi dok čekaš dokaze..

Britanci i Nemci su mozda i najveca govna kao i vecina tih zapadnih kapitalistickih zemalja, oni se kriju iza bogatsva i iza moci, lako je kada imas moc, mozes da sakrijes sve nedostatke koje imas, mozes biti najveci sljam ali imas moc i to koristis.Tako je to u zivotu, svako od nas poznaje nekog kriminalca kome je sve dozvoljno i na koga se ugledaju drugi samo zato sto je imucan.Kod nas se organizuju Bunga Bunga zurke i sta sada? Nikom nista, svi mi znamo istinu ali smo nemocni da bilo sta promenimo sada tak je to i sa velikmim silama, zavadi pa vladaj, otimaj od drugih, ubijaj neduzne, bombarduj jer im se moze.Nisu oni bolji ljudi od nas

Znači ništa te nemože razuveriti da su englezi jedni fini aristokrate koji žive i dopuštaju to i drugima?
Pa valjda ti je poznato ko su australijanci?
Najokoreliji robijaši engleske, sa kojima nisu znali šta će nego ih brodovima otpremili tamo zauvek.
I šta da očekuješ od potomaka najokorelije bagre? Da dozvole da se pripadnik jednog malog slobodarskog naroda okiti titulom najboljeg ikada, i to u sportu koji su lično izumeli?

Sve se mislim da su ti okoreli robijasi igrali tenis dok nisu deportovani u Australiju😂

Nije to ovde tema.Djoković je tamo otišao da predstavlja samog sebe,ne Srbiju.Srbija od toga nema ništa.

Daj smatram te za pametnog čoveka,nije valjda da si pao u vatru da se preko Djokovića brani Srbija i običan mali čovek.
Seljače, znaš da cenim tvoje znanje a još više iskustvo(otprilike bi trebali da smo vršnjaci), ali zašto bih okrenuo glavu od čoveka u nevolji pa bio to i milijarder.
Slažem se i sa tim da Novak predstavlja sebe, ali ipak smatram da dosta čini za našu Srbiju.
Usput, mislim da su nas ove zapadnjačke **greška dovoljno ojadile da im ne dozvoljavam amneziju..

Nevezano , ali i vezano , za ovo oko Djokovica , nego u vezi ove teme , korone i to ...aj svako ima pravo izbora i to ... nego cini mi se da ljudi koji su protiv vakcinisanja grade svoje stavove u slicnim diskusijama ne na licnom misljenju sto je ok , nego se prenesu pa eksplicitno podrazumijevaju da je vecina takvog misljenja . Priznajte da imate podsvjesno takvo misljenje ? Aj zanemarimo sta je ispravno , nego priznajte da zaboravite da je vecina vakcinisana ?

Sve se mislim da su ti okoreli robijasi igrali tenis dok nisu deportovani u Australiju
Informiši se kako ta bagra i dan danas funkcioniše, i ko im je i dalje glavni gazda.
Upravo oni lordovi iz londonskog sitija, koji piju čaj u 5.
Tenis i golf igraju englezi, a njima je samo naređeno da to isto rade..

Pa te koji su protiv Đokovića.
Ko je tu protiv Djokovića tačno?Imao je najlakši uslov da ode kao gospodin,da se vakciniše,to nije uradio.

Onda je izašao sa pričom da zbog zdravstvenog stanja ne može da primi vakcinu i krenuo na put sa mislima u glavi,al sam ih zajebao.I to mu nije prošlo.Istorija bolesti je strogo privatna stvar i ta njegova teza da nije jedini koji je prošao ne pije vodu.Jer poleteo je na bućku.Ako nije znao da zvanično nema potvrde koje bolesti bilo akutne ili hronične oslobadjaju od vakcinacije,onda samo dokazuje koliko je prostodušan.Dakle doveli su ga na svoj teren i tu ga sad mrcvare.I to sa razlogom imao je prostu opciju izabrao je da se bori sa vetrenjačama.

Uz to njegov otac malopre na televiziji svog sina uporedi sa Isusom i pozva narod sutra na ulicu da pale sveće za mučenika.

Čovek koji ne zna koliko je težak ispade borac za ugnjetavane i potlačene.Čovek koji je svoju familiju obezbedio bar tri kolena unazad.Znaš kako kažu lako je punog stomaka post hvaliti.

Na stranu njegov privatan život i to što ima gurue i ostale prodavce magle,što po twitteru deli lupetanja Deretića i Nestorovića,to je njegovo lično pravo,ali i odraz prostodušnosti.

Gde je bio njegov otac da poziva narod na ulice kada mu u rodjenoj zemlji čekićima i bagerom napadju tu istu sirotinju?Ili će da se ide na priču da je on apolitičan :D Mada pre će da bude za njegov tatu,da nije hteo da sere tamo gde jede.

Mi smo zemlja koja je u rangu sa nacistickom Nemackom ocrnjena a za razliku od Nemaca mi se branili, i u vremenu gde mediji prave zrtve i zlocince Nole nas prikazuje boljim od onoga sto nam drugi prikacili. Sta me briga koliko para ima? Pa od svih tih sto nas pljuju on je uzeo novce i jos nas hvali za razliku od drugih koji su za pare radili sve suprotno.

Rekao bih ipak da su englezi apsolutni šampioni.
Neki tvrde da su zlata toliko napljačkali i doneli u englesku, da bi ceo London mogli prekriti popriličnim slojem..

Gledaj slazem se ja da je jajarski sto ga nisu pustili ako su pustili druge nevakcinisane.Ili je politka umesala prste ili su iz njegovog tima stvarno moroni pa nisu aplicirali za vizu sa medicinskim izuzecem.

@ mirosti

Nije on nista uradio na promociji Srbije, strance bas zabole za nas nemogu ni na karti mnogi da nas nadju.On igra za sebe i svoj dzep.Sto je normalno i podrzavam svakog ko posteno zaradi svoj novac.Neka ima vise kinte od Elona Maska meni to nesmeta ako ga je zaradio posteno.

Meni smeta kod njega sto je u mutnim radnjama sa ovim mafijasima sa vlasti, organizovao kornatur kada je sve bilo zatvoreno.Naravno uz dogovor sa ovim mafizama koji nas jasu zadnjih 10 godina.Bar zar toliko nemas mozga da pomislis da su se mnogi tu zarazili i da ce neko glavu da izgubi zbog tvog turnira.Ima tu jos mutnih radnji, nekapiram takve ljude puni para a sve im je malo pa se seme sa nasom lopovima.

Cuj neko napisa nije mogo da odbije Vesica i Vulina, umesto da isproziva ove mafijase na vlasti on se brine za BLM.
kaze nas narod KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ZIVOT a tebi su misli ocajne i umesto da objasnjavas sta je pisac hteo da kaze moj ti je savet da se dobro umijes ladnom vodom i da pocnes da razmisljas pozitivno i da odstranis tu membranu iz glave ako je neko lep ili sarmantan ili pametan ili sposoban a nije sramota cestitati uspesnima u zivotu onda ces i ti sa tim gestom biti veliki a ja verujem da nisi ogorcen zbog turnira u Hrvatskoj u kome se pojavila korona da bi nasao negde u vikipediji neku informaciju ili dezinformaciju sta mu je deda bio u 17 veku mozda je bio kockar ili radikal .Ovde se nalazi i deo populacije koji se ne divi zvezdama rialitija ,starletama ,narko dilerima ili politicki podguznim muvama tako da upucijem apel da se podhitno vratis u pravi kolosek i da svim srcem navijas za Noleta i onda ces biti pravi i jedinstveni MIKSAN a i osetices duhovni mir i blazenstvo

Ko god je bio mocan . Rimljani,Mongoli , Turci , Svabe , Rusi u jednom momentu cak svoga naroda podosta ....

Srecno Badnje vece!

Poslednja izmena:
Čekaj Seljače, nemoj mi reći da neznsš ko je organizovao i platio demonstracije 'bolje rat nego pakt' ?
Сад, знам за ту целу причу, али из своје тачке гледишта, ја не бих имао да питам ништа осим "'Е л' за исказивање тог става Србима треб'о неко да плати!?"

kaze nas narod KAKVE SU TI MISLI TAKAV TI JE ZIVOT a tebi su misli ocajne i umesto da objasnjavas sta je pisac hteo da kaze moj ti je savet da se dobro umijes ladnom vodom i da pocnes da razmisljas pozitivno i da odstranis tu membranu iz glave ako je neko lep ili sarmantan ili pametan ili sposoban a nije sramota cestitati uspesnima u zivotu onda ces i ti sa tim gestom biti veliki a ja verujem da nisi ogorcen zbog turnira u Hrvatskoj u kome se pojavila korona da bi nasao negde u vikipediji neku informaciju ili dezinformaciju sta mu je deda bio u 17 veku mozda je bio kockar ili radikal .Ovde se nalazi i deo populacije koji se ne divi zvezdama rialitija ,starletama ,narko dilerima ili politicki podguznim muvama tako da upucijem apel da se podhitno vratis u pravi kolosek i da svim srcem navijas za Noleta i onda ces biti pravi i jedinstveni MIKSAN a i osetices duhovni mir i blazenstvo
Cestitam mu za sve sto je uradio u tenisu.Navijacu za njega ako raskine konekcije sa ovim mafijasima, kada prestane da lupeta o korni, alternativnoj medicini, kada prestane da posecuje lazne piramide.Kada se izvini za kornatur, da odjebe od korumpirane taste koja stavlja reke u cevi.Jbg ipak je on veliki ekolog. Da vrati sa drzavom 2h ispod kalemegdana, da se odalji od njegove familije koja lupeta po rezimskim medijima ko maksim po diviziji.

Da prestane da ima sizofrena cepanja, i da nevristi ko drekavac na mecu, da ne psuje publiku kada mu neide i da ne bezi na medicinskim tajmautima.Oni sto ga nemerno provocijraju u toku meca neka im slobodno jebe majku.

Kada sve ovo uradi navijacu za njega, nema problema.

Nazad
Vrh