IPARD fondovi EU

Ja sam cekao ovaj poziv i eto razocarenje veliko! Plan je bio fend 313vario ili staer 4130cvt. Al izgleda da ce biti na kraju 1221.3 i da ga hebem neda se da budem gospodin paor jos ovo malo godina paorluka!
Za poene bi lako tu sam vidra, mada imam trbusinu od Bozica :haha:
Ne zajebavaj, zivot je pred tobom, ne mozes ti tako lako odustati od zemlje. ☺

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ima li neko ko je dobio povrat od iparda da preporuci konsultanta

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Da li se zna koji modeli i marke traktora (u jeftinijoj varijanti 15-20-25.000e) ispunjavaju te stroge uslove EU standarda, oko zagadjenja?
Razmisljam o kupovini novog traktora preko ipard fondova.
Lovol 754? Armatrac 704? Neki yto?

Drugar hoće landinija na ipard...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Za šta je planirao tog Landinija, da mu bude univerzalni traktor ili za lake radove? Ne znam koji je model gledao ali koliko se sećam ta serija snage do 120ks je jako lagana...

Teško da ima neki ispod 40-45000 (plus pdv), naročito posle svih ovih poskupljenja.
Voleo bih da neko potvrdi ove info odnosno kako i gde mogu da proverim da li odredjeni model traktora ispunjava EU standarde po pitanju emisije stetnih gasova?
Da li je zaista tacna info da ja preko IPARD-a ne mogu da kupim traktor od 30k+pdv , neki vocarac do 80ks koji ispunjava propisane standarde?
Da li neko ima pouzdane informacije?
HVALA

Čitaj pravilnik ili pitaj nekog konsultanta nemoj slušati svakoga.
Hvala na savetu. Hocu naravno. Samo sam mislio da je neko mozda imao prakticno iskustvo. Tesko mi je da poverujem u to da ne postoji traktor od 30k-35k eur koji ne ispunjava EU ekoloske standarde??? Vidim da je kolega napisao minimum 40k + pdv i vise.....?

Da li neko zna za neku zadrugu gde primaju nove članove ,zeleo bih da se uclanim zbog bodova za ipard ?

Nazad
Vrh