Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.Kog li je zahvata???? I kako se okrece ovakav plug kad je traktor sa kabinom i nemozes da dohvatis plug rukom??? Moras svaki put da izlazis????
E al,ovo je preobrtač .On se pre okrene nego i pipneš ikakvu ručku.**greška ti snimatelja koji kreten sve snimio naopako sav sam vrat iskriv ,nisam ni odgledo do kraja.Al kad je sebe usliko sve mi je bilo jasno.
Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.
Kad nemoze da se dohvati iz kabine vezes neki konopac i cimnes na okretanju.
Na ovaj je letos ubacen klip.![]()
samo nastavi da rkas 558 stim plugom i dugo ce ti trajati
sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...
- - - - - - - - - -
a nije skupa investicija 1000din.planiram crvenu boju na imt 539
I ja sam planirao tako nesto da odradim,samo sto necu venecijanere,nego zavesice.Kupicu materijal na meru i odneti kod krojaca da to lepo sredi.Namesticu ih tako da lako mogu da se skinu da bi se oprale.sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...