Inovacije na IMT traktorima

E al,ovo je preobrtač .On se pre okrene nego i pipneš ikakvu ručku.:bravo:**greška ti snimatelja koji kreten sve snimio naopako sav sam vrat iskriv ,nisam ni odgledo do kraja.Al kad je sebe usliko sve mi je bilo jasno.

Poslednja izmena:
Kog li je zahvata???? I kako se okrece ovakav plug kad je traktor sa kabinom i nemozes da dohvatis plug rukom??? Moras svaki put da izlazis????
Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.
Kad nemoze da se dohvati iz kabine vezes neki konopac i cimnes na okretanju.

Na ovaj je letos ubacen klip.
942385_681510818528935_1551272314_n.jpg

E al,ovo je preobrtač .On se pre okrene nego i pipneš ikakvu ručku.:bravo:**greška ti snimatelja koji kreten sve snimio naopako sav sam vrat iskriv ,nisam ni odgledo do kraja.Al kad je sebe usliko sve mi je bilo jasno.

Ma ne zameri čoveku iz mog kraja je :haha: još je i dobar ispao. Imaju raznih ludorija. Ugradjivali su i na 542 turbo i vukli ovaj isti plug. Pogledajte još video klipova od ovog istog na youtubu

NAdjoh i taj klip... Ali ipak mislim da nije za ovu temu ili jeste???? Ipak ima 540 turbinu... :osmeh:

- - - - - - - - - -

Pesut- Stvarno su zetoki... :haha: Upalise onaj IMT 565 po hladnom vremenu i odmah opeti po gasu turiranje!!!! A komentari su najzesci... :haha:

Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.
Kad nemoze da se dohvati iz kabine vezes neki konopac i cimnes na okretanju.

Na ovaj je letos ubacen klip.
942385_681510818528935_1551272314_n.jpg

isti ovakav plug imam ja,sad je mehanicko okretanje,uzeo sam cilindar da ga prepravim na hidraulicno, samo mi nije jasno kako se tesko vuce,ja sam prezadovoljan mojim kako ore i za moj traktor uopste nije neki problem lagano ga vuce u bas teskim zemljlistima

sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...

- - - - - - - - - -

a nije skupa investicija 1000din.planiram crvenu boju na imt 539

sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...

- - - - - - - - - -

a nije skupa investicija 1000din.planiram crvenu boju na imt 539

Bolje izlepi foliju za zatamnjivanje stakla, cena je slicna toj koju si ti naveo...

I ja sam planirao tako nesto da odradim,samo sto necu venecijanere,nego zavesice.Kupicu materijal na meru i odneti kod krojaca da to lepo sredi.Namesticu ih tako da lako mogu da se skinu da bi se oprale.

Ne znam sta ima lose u ovom,ali,ajde ako je smesno,nek ti bude...
Samo zbog vrucine,nista drugo nije razlog

imam mali frizider staje 2limenke i flasa od 2lit.a saksiju cu da stavim cisto radi fore a sa venecijanerima cu daprobam

Imaš da kupiš na buvljaku zavesice za auto, kao roletne su, crne su boje sa sitnim rupicama.Koriste se za zadnja stakla na kolima dižu se i spuštaju.Mislim da ti je to mnogo bolje i elegantnije rešenje ako već hoćes tako nešto.A i jeftinije su. Ima u raznim širinama

Nazad
Vrh