Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.Kog li je zahvata???? I kako se okrece ovakav plug kad je traktor sa kabinom i nemozes da dohvatis plug rukom??? Moras svaki put da izlazis????
E al,ovo je preobrtač .On se pre okrene nego i pipneš ikakvu ručku.**greška ti snimatelja koji kreten sve snimio naopako sav sam vrat iskriv ,nisam ni odgledo do kraja.Al kad je sebe usliko sve mi je bilo jasno.
još je i dobar ispao. Imaju raznih ludorija. Ugradjivali su i na 542 turbo i vukli ovaj isti plug. Pogledajte još video klipova od ovog istog na youtubu
Upalise onaj IMT 565 po hladnom vremenu i odmah opeti po gasu turiranje!!!! A komentari su najzesci... 
Trebalo bi da je 70cm,ima moj kum isti takav,dosta se tesko vuce.
Kad nemoze da se dohvati iz kabine vezes neki konopac i cimnes na okretanju.
Na ovaj je letos ubacen klip.![]()
samo nastavi da rkas 558 stim plugom i dugo ce ti trajati
sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...
- - - - - - - - - -
a nije skupa investicija 1000din.planiram crvenu boju na imt 539
I ja sam planirao tako nesto da odradim,samo sto necu venecijanere,nego zavesice.Kupicu materijal na meru i odneti kod krojaca da to lepo sredi.Namesticu ih tako da lako mogu da se skinu da bi se oprale.sad mi pade ideja pa reko da podelim sa vama....dal je pametno i da se odrade venecijaneri unutar kabine traktora tacnije na ona dva sa strane kad pece sunce da spustis a kad je ladovina podignes...