Mi smo je imali na MF-u 178 a gore je bio IMR motor s44, i nije bilo nikakvih problema jedino se nesmije pretjerati sa pritiskom 0,5 bara neće štetiti motoru a dati će cca 10 % snage, za veći pritisak (time i veću dobit na snazi) bi trebalo malo više preinake jer bi se u protivnom mogao ili skratiti radni vijek motora ili ga uništiti. Ja sam radio neko uspoređivanje par perkins motora sa i bez turba razlika je u klipovima koji kod turbo verzije imaju ili veće komore ili su niži da se smanji kompresija, bolcna je deblja, klipnjače su masivnije, deblji su ležajevi na radilici dok je kod nekih bila i radilica drugačija (pojačana) isto tako su kod nekih i drugačije glave tj. veći su ventili. Po meni je to sve riskantno a dobit mala, ali mi smo to radiili kod motora koji je već bio blizu generalne i tako je napravio još nekih 3 do 4000 rs, za tebe bi bilo sigurnije ako možeš nabaviti 7201 motor a ovaj svoj prodati. Kod svega toga nije samo problem koliko će motor izdržati već i ostalo tj. kvačilo i mjenjač jer zetor ima za svaki model drugi mjenjač dok je kod ovog mf-a isti kao i na nekim jačim modelima jer je napravljen za snage do 95 ks a mf ga je koristio od 72 do 88 ks.