denisbusur
Član
Zdravo. Imam jedno pitanje. Da li je dobro da se stavi ulje sae 40 umesto sae 30 u motoru. Razlog je sto kada traktor radi malo vise pritisak pada kada je na leru i do 1bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko, nešto?
Samo to kolega stvarno me interesuje dali ima neke razlike jer imam traktor made in dolovo pa me sve interesuje kako i od kog su mogli da uklapaju delove jer kasno sam saznao za doticni prozvodno mutni prozvođacki pogonIma veci hladnjak.
Ima veci hladnjak.
), on mi je to isto rekao - da mu je samo veci hladnjak (i malo drugacija limarija) a sve ostalo je isto kao na 558.559 je proizvodjen od 1979 do 1985,a bilo ga je i dalje povremeno za izvoz,razlika u odnosu na 558 je u vecem hladnjaku,zato su morali onako da prosire haubu napred.Radjen je za izvoz u tropske zemlje,azija-afrika.559 je pravljen samo jedne godine i to u jednoj seriji mislim da bese 81 godine i on je medjuserija izmedju 558 i 560 motor mu je standardni m34 debele poluosovine,mala razlika u limariji u sustini to je to,isto ko sto je 567 upao u 560 samo jedna serija i jedna godina,s tim sto za razliku od 558 559 i 560 567 ima 5 brzina,sve ostalo je isto,e sad nisma siguran ima li razlike u menjacu i sl na 558 i 559 ,ali nebi trebalo,mozda ima nekih malih sitnica u razlici