Za nesvrstane poteznice treceg sveta ali dosta u upotrebi bar u mon kraju pobacali poluautomacke ko imao i nameštene ovakve u svakakvim varijantama jacineTo su nesvsrtane, poteznice treceg sveta ... to mu dodje vucnik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za nesvrstane poteznice treceg sveta ali dosta u upotrebi bar u mon kraju pobacali poluautomacke ko imao i nameštene ovakve u svakakvim varijantama jacineTo su nesvsrtane, poteznice treceg sveta ... to mu dodje vucnik?
Ja imam automatksu tu ali polomit ju nemože niš koliko je jaka.
Mana šta je niska jako na fergiću
Cek malo... Koliko ja znam da za 539 ne postoji automatska kuka, samo poluautomatska, tj "kuka s krizem"
E ja nezz ja imam automatsku tu i koristim je dobra je za prikolice ali je niska.
Šteta nisam kući da poslikam
Pa izgleda da sam ti prije godinu_dvije dzaba objasnjavao da postoji, kod nas ih je bilo dosta na onim fergama sto su uzimani u kompletu sa osnovnom propratnom mehanizacijom na kredit, posle rata par godina, preko neke strane donatorske organizacije.Cek malo... Koliko ja znam da za 539 ne postoji automatska kuka, samo poluautomatska, tj "kuka s krizem"
MONTOYA: Sta da ti kazem... Opet se vracam na neupucenost naroda samo zato sto se nikome nije dalo otvoriti i prolistati knjuzicu koja je dosla s novim traktorom. tamo se vidi sta je poluautomatska a sta je automatska bez greske al ajde. Kod nas poluautomatsku zovu "kuka s krizem" a automatsku "kuka s lancima"
Pa izgleda da sam ti prije godinu_dvije dzaba objasnjavao da postoji, kod nas ih je bilo dosta na onim fergama sto su uzimani u kompletu sa osnovnom propratnom mehanizacijom na kredit, posle rata par godina, preko neke strane donatorske organizacije.
Ovo ostalo sto si objasnjavao za obje vrste kuka si apsolutno u pravu, automatska nema sta traziti pored polu_automatske, sto se tice tereta.
U prodavnici novu,firma Agrol Zrenjanin,ista cena kao i polovna.Gde kupiti kompletnu haubu za IMT 539 a da bar lici na nesto?
momci evo bobo je okacio i napisao koja je koja kuka i tako pise i u uputstvu za rukovanje i odrzavanje ko je to uputstvo pregledao bar jedan put to je morao primjetiti a ko nije netreba dzaba da lupa,znanje je majka a zlato je cuti kad neznasAutomatska:
Poluautomatska:
Automatska:
Poluautomatska: