Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje rešenje je onaj ventil-razvodnik koji se dobije uz imt rotacionu kosačucu.On se isto montira na mali poklopac hidraulike,ima jednu malu ručicu tako da ne smeta,a deluje odvojeno na poluge hidraulike i na crevo za kipanje,tako da ne mora da se čeka da se podignu poluge da bi se iskipao bunker na beraču.Ja takav ventil imam na traktoru,ako budem mogao ću da ga slikam sutra.
Ako je kolega mislio na ovo vidi se na slici povezano je sa ovom polugom sto ima feder na sebi inace to je povezano sa polugom za gas i time se u pumpi određuje koliko goriva je potrebno da hidraulicna glava pošalje gorivo pod pritiskom u dizne slika sa neta a inace je ima u nekoj temi na forumu neko naš clan je ju postavioSta je dozer ventil,i cemu sluzi u pumpi?
Da to je to i ta navrtka i onaj šraf što je na njoj da to je to ona se bez bošiste ne dira samo kad je na stolu , nema baš svaka rotaciona pumpa tu navrtku liniska ima svaka toTo je onda to sto sam i rekao u prvom odgovoru,to je ona navrtka sto ima svaka redna ili rotaciona pumpa na kojem treba da postoji blomba,i to je navrtanj kojim bosista podesava >Kolicinu ubrizgavanja goriva< prema katalogu pumpe za odredjeni motor,koji se kasnije ne bi smeo dirati.
koji se kasnije ne bi smeo dirati.
Da li nekao zna kolika kompresija treba da bude na motoru s 44 koji ide u 577?
Sta je razlika ovde ?Hahahah nemam. Na 577 nema tog srafa, ja sam mu malo baruta dao na opruzi sto stoji u poklopcu pumpe
Slusaj razliku:
Napomena, ovo ne pokusavati kod kuce!
Jel na njemu pumpa od 587?