denisbusur
Član
Zdravo. Imam jedno pitanje. Da li je dobro da se stavi ulje sae 40 umesto sae 30 u motoru. Razlog je sto kada traktor radi malo vise pritisak pada kada je na leru i do 1bar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neko, nešto?
Samo to kolega stvarno me interesuje dali ima neke razlike jer imam traktor made in dolovo pa me sve interesuje kako i od kog su mogli da uklapaju delove jer kasno sam saznao za doticni prozvodno mutni prozvođacki pogonIma veci hladnjak.
Ima veci hladnjak.
559 je proizvodjen od 1979 do 1985,a bilo ga je i dalje povremeno za izvoz,razlika u odnosu na 558 je u vecem hladnjaku,zato su morali onako da prosire haubu napred.Radjen je za izvoz u tropske zemlje,azija-afrika.559 je pravljen samo jedne godine i to u jednoj seriji mislim da bese 81 godine i on je medjuserija izmedju 558 i 560 motor mu je standardni m34 debele poluosovine,mala razlika u limariji u sustini to je to,isto ko sto je 567 upao u 560 samo jedna serija i jedna godina,s tim sto za razliku od 558 559 i 560 567 ima 5 brzina,sve ostalo je isto,e sad nisma siguran ima li razlike u menjacu i sl na 558 i 559 ,ali nebi trebalo,mozda ima nekih malih sitnica u razlici