Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
http://poljoinfo.com/member.php?19-BubuNemogu naci tog Bubua medju clanovima ali u svakom slucaju hvala.....
Kada se raspadne reduktor tocak nemoze da se uopste pomeri.moguce da je zdrobljen bocni reduktor, da se raspao.
Moze,zavisi kako su popucali zubi na trkacima i poluosovini,ja doziveo ovo,mogu da garantujem glavom!Kada se raspadne reduktor tocak nemoze da se uopste pomeri.
sipaj malo benzina unutra pa kreci napred nazad odpustice,kakvi zupcanici coveku stajao traktor u supi!Imas dola dve rupice na spoju cizme i difa,tu zaglavis drvce i sipas benzina kroz otvor gde je cilindar i bukvalno isperes lamele,jer tu unutra samo sto nema mrtvih konja ovo ce pomoci za prvu ruku ali nije trejno resenje!
pa da ga popravi.. Treba tu 200e siguran sam.. Ma sto se tice reduktora poluosovine i toga to nije 10000% jer je traktor orao,tanjirao i parkiran u garazu i kad da krene nije hteo da upali ja ga cimnem da ga upalimo i kad on da zakoci kraj price...