Treba da ga mazi i pazi kao Žigon njegov auto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne treba da me pita,njegov je,pa neka ga i zapali ako hoce,samo iznosim svoje misljenje,na koje imam pravo.Jok,tebe ce da pita.
Gajic Milorade,svaka cast za improvizaciju,svaka pohvala.Treba znati snaci se kad zatreba
Ma fabrički je, ali nije problem da se napravi što reče lisnik.da li je ovo fabricki ili je neko ubacio naknadno?
Ne mora cela da se menja.Kupis samo jabucicu i odneses kod strugara da ti napravi navoj i sa druge strane spone i bude ti kao na rakovicama.jeste dv zaboravi da napisem jedan kra poprece spone ima malo lufta ali mora cela spona da se menja
Mozes,ali nemoj da ga vrtis na velikim obrtajima,ugari prvom i nemoj da se sekiras,to ti je bar moj savet,ali svi mi imamo razlicita uputstva.Trebam mi savet. Moj 577 trenutno ima 35 radnih casova,na 30 je uradjen prvi servis zamene ulje i stelovanje ventila. Sta mislite dali bi ga smeo pustiti polako u ugarenje strnjike sa plugom 757.20??
Mislim da ti je do ti dva zupcanika.Imam problem sa imt 577 radjen mu je menjac full svi lezajevi novi 2 zupcanika i.t.d. i od tada ponekad ostaje u 2 brzini znaci vozim drugom pritisnem kvacilo izbacim iz druge u neutralni hod,pustam kvacilo i on krece i tako ide metar dva i sam izbaci,ili nekada nece da izbaci sam pa onda ubacim u 3 i izbacim i sve je ok....bio je na reklamaciji kao nesto su namestili ali opet se greska javlja,dok nije bio kod majstora nije se to desavalo,ima li neko slicno iskustvo,smem li tako da ga vozim???