Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je dobro stanje(znaci,ako nije propao od stajanja) vredi oko 5000.Moje misljenje je da je to dobar traktor,jedino sto je malo neokretan i mislim da mu je to jedina mana.Bolji je od 560,malo je jaci i prilicno je manji potrosacJel mozete da mi kazete koliko vredi 565 sa 200 sati rada? Ima covek kod mene u blizini koj prodaje, ali se dvoumi oko cene. Uzeo bi ga ali ne znam koliko da mu ponudim. I kako bi 565 radio sa spremacem 2,8 sa duplim rotorima?
ciro92, jel vi to pričate o novim traktorima kad imaju tako malo radnih sati ili o generalno remontovanim motorima? Pitam zato što je cena mala?
Evo mojih traktora,2090JD i 577DV.
pa otprilike sam predpostavio,al cisto pitam,onako da imam predstavu,u skorije vreme bi trebo da uzimam traktor...pa cisto informativno da vidim kolko se krecu cenePobogu bar tebi bi trebalo da bude jasno da ovako nesto ne postoji za te pare. Obicno su to oglasi sa jednom slikom i sturim objasnjenjem. Klasican primer laznog oglasa.
I oma si se ponadao kako bi bilo dobro da je oglas dobar i kako bi jeftino kupio traktor i jos bi ostalo parapa otprilike sam predpostavio,al cisto pitam,onako da imam predstavu,u skorije vreme bi trebo da uzimam traktor...pa cisto informativno da vidim kolko se krecu cene
Tebi treba zabraniti da pridjes traktoru,a kamoli da ga vozis!Dobre prednosti kabine što nemoraš da nosiš sve na rukama....
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Samo mu fale gusenice i bio bi PVO...
Tebi treba zabraniti da pridjes traktoru,a kamoli da ga vozis!