Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
telnett je napisao(la):Extra, imaces vise mira kad svratis u kafanu zena nece cuti![]()
sve zavisi od uslova rada traktora....milanmozgovo je napisao(la):ljudi na kolko sati rada menjate ulje u motor imt 539 i 533
MALINAR je napisao(la):U utorak mi stize 539 nov iz IMTa konacno............![]()
![]()
![]()
Meni je nov 539 za godinu dana takvog rada kakvog si ti napisao (znaci bez oranja) trosio 2,5 litara po radnom satu.milanmozgovo je napisao(la):pozdrav
interesuje koliko prosecno trose traktori 539 u kosenju sejanju spremanju.dali neko zna mozda![]()
![]()
Kremator je napisao(la):Imam jedno pitanje u vezi ac pumpe na 533, naime danas sam stavio novu, ali opet kao i stara ne reaguje na rucno drukanje, ali to naravno nije bio glavni razlog zamene.Da ne treba mozda da ide neki distancer izmedju pumpe i "bloka"? da nije pumpa prenategnuta i da slabo radi.Jer dok traktor radi, i kada se pritisne rucka, jedva da se pod ruku oseca da pumpa radi.