milos bota
Član
menjačka kutije paše sigurno,samo konusno tanjirasti možda nebi odgovaro zbog odnosa brzina,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
grunt je napisao(la):Kakva su iskustva sa ugradnjom motora 577 u imt 560,zanima me koliko je isplativo i koliko ima posla oko toga naravmo potrosnja i jos po nesto
ja sam imao,ekstragrunt je napisao(la):Kakva su iskustva sa ugradnjom motora 577 u imt 560,zanima me koliko je isplativo i koliko ima posla oko toga naravmo potrosnja i jos po nesto
galki je napisao(la):vec sam pisao jednom AC pumpa kad postigne pritisak nema druk znaci samo prvi i drugi put ima otpor i posle kada postigne pritisak u filterima opruga nema snage da vrati membranu,sacekaj malo da nafta prodje na onu malu rupicu na prelivnom ventilu i opet ce imati otpor samo jednom
Ma to su barabe kukaju kako je drzava kriva sto su dozvolili da subvencionisu taktore iz kine,indije i belorusije a nemogu da isporuce traktor vec treba da cekas da oni to naprave.Lep je 539 ovde bi mi godio za setvu i bacanje vestaka prskanje.Daj koju sliku kabine da vidim jel su bar nesto usavrsili malo detalja oko motora i zadnjeg krajaMALINAR je napisao(la):vec sam cascavao,samo kad mi je stigao,stvarno je dobar a sto se tice muke doci do njega to je propast...NIKAD vise ne bih kupio imt dok ne srede odnose sa prodavcima idr,oni su u totalnom raspadu...
ali masina je extra...