zoran frenki
Član
ma boja nije bitna bitno je kakva je strojcina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
565 za +5 stvarno ova kabina i taj traktor su oravi da sam imo takvu kabinu na mom 565 nikad ga nebih prodo ali kabina mi takva bila preskupa pa onda je ošoDjoka je napisao(la):Ljudi evo i mog IMT 565
Ja se stvarno izvinjavam sto sam pogresio i nisam video da njegov traktor nema kabinu. A sto se tice zutih i ljubicastih IMT-ova samo sam pitao gde je nasao slike, necu zbog toga listati celu temu. Nisam trazio da mi nesto objasnjava vec samo da mi kaze na kom sajtu je nasao slikeNorth ARMY je napisao(la):@Pocerina nije sramota citati.
Ima pisao i o zutim i o zelenim i drugim IMT traktorima a takodje ima i mnogo vise slika na prethodnim stranicama,dok kod clana Ratar HR imate i u avataru sliku gde se vidi da je bez kabine,a takodje u profilu imate jednu sliku gde se vidi ceo traktor.Hvala!
Stvarno je super uradjen. Ja sam moj 565 sad generaliso a na leto cu ga verovatno farbati jer je kako ti kazes zapusten. Jesi sam radio ili imas nekog majstora?Djoka je napisao(la):Jeste farban,bio je malo zapusten pa sam resio da ga dovedem u red..