IMT

Ljudi evo i mog IMT 565
10pqex3.jpg

RatarHR a jel kod tebe bila kabina od starog tipa?
Post je spojen: [time]1298910706[/time]

@Pocerina nije sramota citati.
Ima pisao i o zutim i o zelenim i drugim IMT traktorima a takodje ima i mnogo vise slika na prethodnim stranicama,dok kod clana Ratar HR imate i u avataru sliku gde se vidi da je bez kabine,a takodje u profilu imate jednu sliku gde se vidi ceo traktor.Hvala!

Citao sam negde ali sigurno u ovom forumu da je citra alzirska firma koja proizvodi traktore ili je proizvodila .

North ARMY je napisao(la):
@Pocerina nije sramota citati.
Ima pisao i o zutim i o zelenim i drugim IMT traktorima a takodje ima i mnogo vise slika na prethodnim stranicama,dok kod clana Ratar HR imate i u avataru sliku gde se vidi da je bez kabine,a takodje u profilu imate jednu sliku gde se vidi ceo traktor.Hvala!
Ja se stvarno izvinjavam sto sam pogresio i nisam video da njegov traktor nema kabinu. A sto se tice zutih i ljubicastih IMT-ova samo sam pitao gde je nasao slike, necu zbog toga listati celu temu. Nisam trazio da mi nesto objasnjava vec samo da mi kaze na kom sajtu je nasao slike

Nisam ti ja imo kabinu to me ubilo zato sam i prodo ali traktor je bio strava šta je taj sve radio i prošo, od 12 t pšenice u transportu-pa umalo završio u kanalu ali bilo mi je fino radit s tim traktorom .. :cao:

http://poljoinfo.com/index.php
Post je spojen: [time]1298815053[/time]

Post je spojen: [time]1298840304[/time]

Post je spojen: [time]1298865563[/time]
291f7fq.jpg

Post je spojen: [time]1298916168[/time]

Djoka je napisao(la):
Jeste farban,bio je malo zapusten pa sam resio da ga dovedem u red.. :haha:
Stvarno je super uradjen. Ja sam moj 565 sad generaliso a na leto cu ga verovatno farbati jer je kako ti kazes zapusten. Jesi sam radio ili imas nekog majstora? ::svaka cast::

xexe...traktor nije bio zapushten! kupili smo ga nowog...radili smo mu samo 2 puta generalnu i farbali ga proshle godine...:D jedan caletow drugar je swe radio,poshto mi on odrzawa swu mehanizaciju :)

28150r7.jpg

Post je spojen: [time]1298922989[/time]

Nazad
Vrh