IMT

Ајсланг му је много мали треба му круг од 8,5м мерио сам на ливади. 1930кг имам исти такав, изгледа да му је Бугарски мотор код мене је ИМР.

Ne znam tacno koliko mu treba da se okrene ali mu ne treba mnogo :D.Plus toga servo mu je meksi nego na mom putnickom autu,kad cimnes volan,malo ga zaletis na jednu stranu, on se sam okrene jos pola kruga do krug dok ne stane,kao igracka....stvarno nemam reci...Kakav je za rad videcemo...
Post je spojen: [time]1299626094[/time]

druze,jesi li i ti kupio nov 539 sa duplom vucom, kada, kakva su ti iskustva, imas li kakvih zamerki... :ppozdrav:

Zna li neko da li su kod imt traktora 539, 560, 577 isti kompresori? Gledam kod mene na 565 i kod komsije na 577, i deluju mi isto. I ima li negde da se kupi nov ili polovan kompresor za 577 zajedno sa zupcanikom i poklopcem razvoda?

Na 539,560 i 565 su isti kompresori jer je isti razvod motora.577 ima drugaciji razvod ali mozda su isti kompresori,verovatno jesu. Kompresore im je pravila Prva Petoletka ali ne znam gde ima da se kupi nov,nikad to nikom nisam menjao.Vidi ako ima neko u tvom kraju da rastura traktore i prodaje ih u delove.

ima model kompresora koji se pogoni na kaiš preko remenice na padilici,kolega ima takav na 578

Jel to fabricki tako na njima? Nisam nikad radio ni video izbliza neki 578,kod nas ih ima jako malo,retki su ko dinosaurusi.

To je fabricki na njima. Kompresor stoji umesto alternatora a alternator se kaci iza na kompresor. Nisu oni retki vec ko god farba 578 svi prelepe 577 pa kazu moj je 577 samo sa 3 brzine a u stvari voze 578.

Kompresor na 577 nije isti kao na 560/565. Tacne razlike ne bih znao reci jer ih nisam uporedjivao.

Ma u mom kraju jesu retki,moj cale se 30 godina bavi popravkom traktora i ni on ih nije sretao.Hvala na pojasnjenju. :ppozdrav:

Attila
kupis nov traktor pa da ga prepravljas? po meni suludo...ali nije losa ideja.Kad bi imao tockove kao na 549 bilo bi extra.
Volan je i meni extra isao i posle 50 sati crko orbitrol jedva namolili da dodju jer je pod garancijom zamenili i sad ide dobro ali u mestu opet nikako...Dok kad je stigo ko na 560 u mestu zavrtis ga on se do kraja zavrne stvarno je radilo prebrutalno...

2qxqf6t.jpg

9kny1g.jpg

Proka Azanja je napisao(la):
Jel to fabricki tako na njima? Nisam nikad radio ni video izbliza neki 578,kod nas ih ima jako malo,retki su ko dinosaurusi.

slikaću ga ovi dana paću postaviti slike,inače traktor je na prodaju

Hvala vam ljudi za odgovore. Ja bih da to radim na 585, jer sam ga kupio bez kompresora a na njega ide onaj sa alternatorom, sto se meni ne svidja. Pa bih ja da mu nabacim od 577. Zvao sam par ljudi sto rasturaju traktore i niko nece da mi proda samo te delove tako da nemam predstavu koliko bi to kostalo uopste. :sta:

Jel zna neko možda pošto je zadnji semering radilice za 533 sa sve onom limenom deknom?
Na mom 533 su još oni polumeseci, pa bih to da zamenim....

Hvala... E sad još da nađem kod koga ima da se kupi kod mene u blizini. Danas sam rastavio traktor na pola, ispala je ona osovinica što drži žabicu pa je propala pedala kuplunga.... Pa kad je već rastavljen, da i to obavim, nevolem kad je traktor sav musav, i kad kaplje na sve strane!

MALINAR je napisao(la):
druze,jesi li i ti kupio nov 539 sa duplom vucom, kada, kakva su ti iskustva, imas li kakvih zamerki... :ppozdrav:
Kупио сам га пре годину и три месеца, ситних замерки имам пуно.Све остало је у реду, ако ти нису урадили нулти сервис како треба узми кључеве и све добро притегни, код мене је све било лабаво. За све радове је дупло бољи од обичног 539 само мислим да му је мотор мало слаб, али колико пара толико музике.

Игордулић лако ти је по равници код мене би могао да вучеш само једну, и то празну.

Nazad
Vrh