IMT

peca92 koliko si ploatio sejacicu i koliko je redi?

peca92 je napisao(la):
xexe...traktor nije bio zapushten! kupili smo ga nowog...radili smo mu samo 2 puta generalnu i farbali ga proshle godine...:D jedan caletow drugar je swe radio,poshto mi on odrzawa swu mehanizaciju :)
Jel si ti išao u školu, ili u Starčevu učite drugačiju abecedu?

hahahah...25 redi je sejalica...naravno da idem u skolu...nego tako pisem,posto sam navikao...:)))

ja msm da je kostala oko 4000 eura,kad smo je mi uzeli...ima automacke markire i ostale zajebancije...to je najnowija sto ima imte :D

peca92
ja msm da je kostala oko 4000 eura,kad smo je mi uzeli...ima automacke markire i ostale zajebancije...to je najnowija sto ima imte
Zadnji put te upozoravam da se na odgovarajuce mesto predstavis,ako ne ucinis sledi BAN!

E pa onda bolje odvikavaj jer ja imam gadnu naviku da takve postove brišem bez upozorenja, jer takvo pisanje ovde nije dozvoljeno!

Ja sam jednog cicu napadao da nam proda IMT 565 ali onaj tip sa sivom kabinom mislim da je taj dosta tisiji od ostalih bas zbog toga sam i zeleo da ga vozim.Imao je neko lupkanje kao u motoru nije puno radio stajao je vise u cosku dvorista Gume su vec vidno ispucale pocela farba da bledi trazio je 7500 evra sto mi bilo stvarno puno i popravi ga jesenas i opet mu se nesto pokvarilo

U susednom selu ima covek imt 560 kome je napukao blok motora i kad krene u njivu cuje se na kilometar dva . Tera ga tako mozda 3-4 godine i ne popravlja. ka se cuje traktor odmah svi znaju ko je ,poznaju ga po zvuku. :udri:

To je mozda glava pukla tako je meni 542 pucao ko petarde da bacam :haha: to se desilo zbog majstora pretegao ventile i posle tvrdi da nije to tacno da nije do njega to a cale ga 18 godina nije otvarao i lepo pametni majstor se pravi pametan :udri: hoce da mu dosteluje ventile

ja samo pricam onako kako cujem,al verujem coveku jer ga znam,imao je i 560,565,al kaze da mu od svih pomenutih imt-a 577 koji sada ima trosi manje nafte nego navedeni,a jaci motor......ovo sam napisao jer je neko rekao dal se isplati 577 za setvu,bas bi mi dobro dosao jedan takav bez prednje vuce,spartanje prskanje setva......

imam problem kad zakacim na hidraulik bilo sta i kad podignem pocne da cuka ali diza tako tera vec dugo sta moze bti ??to je imt 533

Nazad
Vrh