Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
telnett je napisao(la):Extra, imaces vise mira kad svratis u kafanu zena nece cuti
sve zavisi od uslova rada traktora....milanmozgovo je napisao(la):ljudi na kolko sati rada menjate ulje u motor imt 539 i 533
MALINAR je napisao(la):U utorak mi stize 539 nov iz IMTa konacno............
Meni je nov 539 za godinu dana takvog rada kakvog si ti napisao (znaci bez oranja) trosio 2,5 litara po radnom satu.milanmozgovo je napisao(la):pozdrav
interesuje koliko prosecno trose traktori 539 u kosenju sejanju spremanju.dali neko zna mozda
Kremator je napisao(la):Imam jedno pitanje u vezi ac pumpe na 533, naime danas sam stavio novu, ali opet kao i stara ne reaguje na rucno drukanje, ali to naravno nije bio glavni razlog zamene.Da ne treba mozda da ide neki distancer izmedju pumpe i "bloka"? da nije pumpa prenategnuta i da slabo radi.Jer dok traktor radi, i kada se pritisne rucka, jedva da se pod ruku oseca da pumpa radi.