Kremator
Član
Vazi, videcu , ako bude na prodaju da li ovako ili cu da je sredim, vrata su citava, imaju staklo..Komsija je trazio da kupi kabinu za 577, ne znam da li je nasao.. Ako bude na prodaju javi pa da ga pitam da li je jos uvek u potrazi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vazi, videcu , ako bude na prodaju da li ovako ili cu da je sredim, vrata su citava, imaju staklo..Komsija je trazio da kupi kabinu za 577, ne znam da li je nasao.. Ako bude na prodaju javi pa da ga pitam da li je jos uvek u potrazi..
Nema veze, kakvo pitanje takav odgovor. Jbg, ne gledam u pasulj šta je ko mislio.
Precizno pitanje dovodi do preciznog odgovora.
Ubedio me je da kupim ,,fini" filter koji ide pre redovnog filtera. Naravno ja kupim za dva tratora jer nijada nisam štedeo, a i video sam da neki traktori to imaju. Namo tiram i vidim da redovan ne leži kao ranije ali nisam video da ,,fini" nije lego kako treba (jer ne može da legne zbog nisača fitera), nedostajalo je oko 5mm da guma redovnog filtera legne gde treba. Naravno da je vukao tuda prašinu.Aj pokušaću još jednom.
Napisao si članu Bećarina da te ne pita kako si ispao glup i naseo kod prodavca filtera vazduha.
Ja te posle tog pitam kako si ispao glup i naseo (manje više svi smo jedared tako prošli) jer me interesuje kakvu priču ti je prodavac plasirao i (ili) kakav filter ti je uvalio pa si zbog toga fasovao generalku na traktoretu?
Da li je filter bio pocepan, lošeg kvaliteta ili nešto treće? Ne pada mi na glavu šta bi još moglo da bude.....
Vrni se i pročitaj još jedared i videćeš da sam te precizno kratko i jasno pitao.
S obzirom da sam tokar po struci, možda sam i mogao!Nisi bio dovoljno precizan sa pitanjem.Možda d'uzmeš mikrometar pa uz njegovu pomoć da nekako preformulišeš pitanje.
Eeee jbg... Koliko se sećam taj fini filter ide samo na 549 a na ostale ne može da se namontira bez prepravke onog lima u sredini... Uf, uf, skupa škola.Ubedio me je da kupim ,,fini" filter koji ide pre redovnog filtera.
Sve si nam napisao (i fala ti na tome) oko filtera, al nisi šta je radio kad je tolke sate pravio tokom godine. Da sam na tvom mjestu ni ja ne bi napisao.Jbg, skupa škola.
Zato sam pisao da drugi ne nasednu.
Na žalist ima mnogo onih koji se raduju tuđoj nesreći, sitne duše.
Jes, pa da se obogatišSve si nam napisao (i fala ti na tome) oko filtera, al nisi šta je radio kad je tolke sate pravio tokom godine. Da sam na tvom mjestu ni ja ne bi napisao.![]()
Sreća da nisi imao štete osim cene.Jedna od (naj) glupljih banalnih stvari na koje sam nasjeo je onaj nastavak na kraju crijeva mazalice koji se sam drži za mazalicu na stroju. Kao ne moraš držat nastavak dok podmazuješ, nema curenja masti... Kupio (onda bilo cca 20-30 eura), došo kući, namontiro, probo na para mazalica, skinio i zafitiljio u ćošak furde. Naravno da moraš držat i naravno da curi na nekim mazalicama.
Bila dobra jedan dan, drugi se pokvarila. Sve je to plehano (lokalicizam). Jeftino u proizvodnji, a skupo u prodaji.Uzeo sam i ja sličnu stvarčice samo sa dva rukohvata kao štipaljka i dobra je stvar, neke mazalice koje ranije nisu htele sad prime mast.
Ма убаци два сата па нека неизменично броје.Gde ima da se kupi sat za imt560 sa šest mesta za cifre radnih sati?
Ovih dana treba traktor da mi prebaci 100.000 radnih časova...