IMT

A šta se desi s hladnjakom? Ja imam traktore 1971, 1991 i 2009.
Najstariji hladnjak ima 53 godine i dobar je. Jel vam procure, ili ih nekako fizički oštetite?

Mislio sam da je i na njemu uljni filter kao na 560...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Лепо су рекли, мислим да топ гиру, уљани филтери за ваздух су избачени из аутомобилске индустрије да би произвођачи сувих филтера имали шта са зараде, редовна замена.

Polako u osposobljavanje, slizao pipke na korpi, vidim rastelovan drugi stepen, prethodni vlasnik je verovatno stiskao ko blesav pa na kraju ni prvi stepen nije hteo da razdvoji vise... inace kabina ce mozda biti na prodaju...i nemam gde trenutno da ga rasturam, pa mora malo napolju..

Moj 560 je 2004 i ima uljni...
577 ima papirni i 549 samo, ostali svi imaju uljne.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ne sprdam se. Ozbiljno te pitam kako te zahebo prodavac? Doduše prvi put sam te pitao onako kako si napisao da te ne pita (član Bećarina), a pošto ja nisam nego sam ja ja, znači, mogu da te pitam, zar ne?
Vis da je on prirodno glup a nije ispao i naseoda ga nije sjebao filter terao bi 50000 sati bez generalke

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
Radni sati su vrlo diskutabilni, ne bih o tom. Znam samo da mojim stilom vožnje ne bi toliko izdržao (verovatno) nijedan.

Vi ne verujete da je čovek napravio 30-40k sati sa IMT?
Po netu ima milion krajnjih korisnika istog brenda koji su napravili po 25k sati bez ubodenog šrafcigera u traktor!
Ja sam svojevremeno pravio 700 sati godišnje sa 577 DV i furt mu je nešto falilo, makar i banalna glupost ali je uvek moralo nešto da prca i popravlja trenutno raspoloženje.30-40k sati su za Ginisovu knjigu rekorda i kod ozbiljnijih brendova.

Ako smem da pitam, a štq je taj traktor radio, tj koji su mu bili poslovi, kada je 20 godina rafio 10 sati dnevno? Bio na farmi, ili u kojoj proizvodnji?

Polako u osposobljavanje, slizao pipke na korpi, vidim rastelovan drugi stepen, prethodni vlasnik je verovatno stiskao ko blesav pa na kraju ni prvi stepen nije hteo da razdvoji vise... inace kabina ce mozda biti na prodaju...i nemam gde trenutno da ga rasturam, pa mora malo napolju..

Komsija je trazio da kupi kabinu za 577, ne znam da li je nasao.. Ako bude na prodaju javi pa da ga pitam da li je jos uvek u potrazi..

Nazad
Vrh