radashin
Član
A što zajebavate čoveka, posle vam kriv kurkuma plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je takvih situacija u firmama u okolini BLBoderlica je zajebao i bager u Kolubari koji je radio 25 sati dnevno.
Mozda je terao pumpu...vukao prikolicu, cisternu za osokuJa bih baš voleo da vidim imt traktor sa 40.000 sati, da vidim na šta liči to. Pa tu nema jabučica na polugama...
Poluge odu mnogo ranije.Ja bih baš voleo da vidim imt traktor sa 40.000 sati, da vidim na šta liči to. Pa tu nema jabučica na polugama...
Ovo treće... Svaki dan po ceo dan...Mozda je terao pumpu...vukao prikolicu, cisternu za osoku
Kod nas je jedan stariji čovjek vozio IMT-567 i cisternu, godinama, non stop, a dosta dana u tjednu je prelazio 60 km u dva pravca, bez posla u toku dana + posao. Taj je natero sati i sati.Ovo treće... Svaki dan po ceo dan...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
jel ima neko link za radionicki prirucnik za 577? nesto ne mogu da nadjem..
И ја сам имао исту ситуацију, жена у радњи се зачудила, ,,то је још мој пок. муж набавио на знам ни цену", купио сам га сад скупља прашину код мене, мислим да имам и онај мали од MF-а не одговара за ИМТ за пар милиметара.Zanimljivo a meni se jednom desilo da sam otišao u lokalnu prodavnicu delova i tražio od radnika vazdušni filter za 577.On se izbečio, gleda u mene i kaže ti si prvi koji mi traži taj filter još od otvaranja prodavnice! Imam ga, stoji na polici i skuplja prašinu već godinama a niko ni da pita.