IMT

mozda nisu uskladjenje gume prednje i zadnje pa dolazi do opterecenja vuce.onda mora nesto puci
Написао сам раније, уградио сам сигурносну спојницу на кардану са смицајућим шафом, стављам шаф М8-5,6,поикдам доста шафова и најзд цркне осовина. Уместо шафа сам стављао гранчицу да пробам и на равном држи.
мислим да је полувратило од југа јаче, ово је нешто промашено.

Послато са M2004J19C помоћу Тапатока

Сви, неко преправља неко запусти.
Ових идеја са разним диференцијалима од теренаца има доста немам енергије за све то.

Pisao sam ja da je jedan moj komsija resio do negde taj problem ovde jednom coveku. Kod tog je poceo odma da kida poluosovine cim ga kupio novog. Posle mu ovaj nekako prepravio i to je tako teralo godinama, ali sam skoro cuo da je opet doslo do nekog loma. Taj moj komsija vise nije medju zivima da bi ga pitao sta je tacno radio. Mada Mirko vec ima po meni dobru ideju za resenje problema, samo da sprovede u delo.

I traktor vredi 4_5000e i daš za prednju vuču 2_3000e
Za 6_8000e kupiš MTZ82 i krljaš i ne razmišljaš!!!
Danas pitam Ukrajinca na najlonu u NS za drugarov 52
Svi ležaji radilice 40e
Čaure male pesnice 20e
Karike 40e
Dihtung i gume Kartera
Dihtung glave usisna i izduvna grana ventil dekla oba 20e
ULJNA pumpa 40e
Još glavu da uradi i miran!!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Лука, у праву си, али мени Беларус не треба, овде их и нема. За мојих 6 ha овај је довољан, само да ме не зајебава. За колико продати трактор стар 11 година са 1400 радних сати и шта купити за те паре?
Направити ћу још један пар полуосовина и вероветно уградити неку "ђунту" па нек цркава она.

Jel moze neko koje radio da napise tacan spisak izmena i prepravki kada se ubacuje tamicev s44 u IMT 560,ponudjen mi je povoljno jedan motor u ekstra stanju od tam-a

Ja sam stavljao na 558, u principu treba posla oko kolevke napred da se 'pripase', zamajac i korpa ti pasu sa 560, zamajac sa petaka se skida nekih 4-6mm gde leze na radilicu, ne znam da li mora i sa 560 nesto da se radi, alnaser mora ceo da se rasturi i stanji deo gde leze na motor na pola debljine, da bi hvatao venac na zamajcu kako treba, hladnjak treba da se pomeri u desnu stranu gledano od vozaca, ili da se malo prosece difuzor, bice posla i oko nosaca rezervoara.
Na motoru se menja karter, usisna i izduvna grana, pumpa za vodu, dal bese i njen nosac, i lula za vodu odnosno poklopac termostata, motor mi je stigao prepakovan, ali to je to negde... sipke za gas i gasenje mozda neka prepravka, ostalo sitnice...

Ima dosta posla na 560 koljevka rupe nepašu bušio nove i skratio koljevku dolje.
Ako je od tama grane obadve.
Pumpa vode komplet a treba i nosači za rezervar.
Nema za brojiti radne sate kompresor.
A neki nemaju ni rupe za servo pumpu.
I onda treba druga.
Zamojac smo istokarili i balansirali od 560
To je manje više to lakše je od zmaja motor.

Ja sam stavljao na 558, u principu treba posla oko kolevke napred da se 'pripase', zamajac i korpa ti pasu sa 560, zamajac sa petaka se skida nekih 4-6mm gde leze na radilicu, ne znam da li mora i sa 560 nesto da se radi, alnaser mora ceo da se rasturi i stanji deo gde leze na motor na pola debljine, da bi hvatao venac na zamajcu kako treba, hladnjak treba da se pomeri u desnu stranu gledano od vozaca, ili da se malo prosece difuzor, bice posla i oko nosaca rezervoara.
Na motoru se menja karter, usisna i izduvna grana, pumpa za vodu, dal bese i njen nosac, i lula za vodu odnosno poklopac termostata, motor mi je stigao prepakovan, ali to je to negde... sipke za gas i gasenje mozda neka prepravka, ostalo sitnice...
A boš pumpa ide ista?

Pozdrav, kakva su iskustva sa ovim indija/turskai slicno kucistima volana za 539, moze li to posluziti ista?

volan mi takodje stalno vuce u jednu stranu, trak piksovan, sve podmazano i uvijek vuce u jednu stranu..

Izaci ce to fino opet..
Karter je 150e, + ostale sitnice.
Pumpa vode Tesanj bila oko 100e
Pvp pumpa, postavljanje na traktorski rezim i pregled, ume da kosta.
Hladnjak moze ostati.
Usisna cev moze da ostane, treba je preseci i krivinu okrenuti.
Izduvna 2500din
Obrada zamajca 50e
Ploca razvoda da se probusi za pumpu upravljaca, 30-40e
Sama pumpa 100-150e nova
Lamele ako trebaju, set kope
Nakupi se stavki.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jel moze neko koje radio da napise tacan spisak izmena i prepravki kada se ubacuje tamicev s44 u IMT 560,ponudjen mi je povoljno jedan motor u ekstra stanju od tam-a
Ja sam stavljao pre 2 god na 560, karter, usisna grana, izduvna, pumpa vode sa nosacem,kuciste termostata, zamajac kod strugara na obradu, bosh pumpa da se presteluje kod bosiste, ALNASER se ne dira nista, hladnjak samo zatvorio sa jedne strane lulu a otvorio sa druge znaci ni on se ne pomera nista s' tim sto sam stavio usmerivac vazduha sa 577,kolevku takodje stavio sa 577 nisam hteo moju da prepravljam, a sto se tice nosaca rezervoara prednji dekl glave stavio sa traktorskog motora a napred samo jednu cev dodao i to ti je to

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh