IMT

Je taj je u pitanju, slikano po ljetu dok je još palio, sad kad je hladno on brti vrti i jedva upali nakon pola sata😔

I na slici sam ja tako da znate, i ne šaljit mi privatne poruke, molim administratora da mi se javi u vezi toga.
I nemoje se ljutit volim traktore i poljoprivredu i nova sam u tome zato mi pomozite plsss

Nisam iz nikakvog petrovca ja sam iz zagreba i ono nezz ni di ke taj petrovac o cemu pricate ali ok, uglavnom tu sam u vezi imt 533 imam problem sa hidraulikom i do sad su mi ovdje kolege pomogli i rekli da su mi loše dizne i da trebam ventile poštelat

Bwt kolko ja znam 533 nema filter imaju 539 na dalje....vidim da nemaš pojma, ajme netko ko zna neka mi pomogne plsss. Znam da moram skinut poklopac hidraulike da bi došla do pumpe, to je lako, namjeravam ju i promjenit pa cu vidjet, sad me zanima dali je problem vratit poluge za upravljanje hidraulike kad budem vračala poklopac?

Vidim da vam je čudno žensko pa da se razumije, ako mi mozete pomoci ok ako ne recite mi, ali da ima i nas žena koje se kuže u traktore

Kako misliš veči klip? Misliš na onaj klip koji podiže hidrauliku? Šta nisu tamo samo karike koje se mjenjaju?

Nisam još čula da ima veči klip za promjenit, imaš li neku sliku od toga? Kako se vadi i stavlja drugi?

Nazad
Vrh