mirko67
Član
da osmi put za 1300 radnih sati. IMT539 DW(4WD, 4x4)Jel to osmi put mijenjas poluosovinu ...koji je to imt...meni neke slike otvori neke ne
..slab mi signal pa sam malo usporen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da osmi put za 1300 radnih sati. IMT539 DW(4WD, 4x4)Jel to osmi put mijenjas poluosovinu ...koji je to imt...meni neke slike otvori neke ne
..slab mi signal pa sam malo usporen
A jesu se svi palili bili na te 539DV kad su izasli,moj stari zapeo samo kupiti i 2012g kupimo novog jos nikad nismo otkinuli nista na vuci,ali i neradi nista 180 motocasova cini mi se da ima samo za skupljati sijenoda osmi put za 1300 radnih sati. IMT539
Stavi mu komplet vucu od UAZ-aПродао бих га ал неће нико, пет сам купио нове, сада сам правио сам и мало су дебље. Мораћу да ово решим јер трактор задовољава моје потребе а немогу да га продао за реалне паре. Оставио сам старе носаче филтера јер на њима има 6 прикључака, само сам оставио метална дна, морао сам да правим друге матице.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
То људи раде, ишао сам код мајстора у Краљево, он прави комплет предње вуче за ИМТ. Користи диференцијал од заставе камиона, зглобове од неких руских возила, полуосовина ф45mm. Преносни односи диференцијала се много разликују па нисмо нашли добро решење. Ја сам касније грубо рачунао требале би ми гуме напред 7,50-20 што би било добро. Човек ми се више не јавља, нешто се био разболео можда је ...... или отишао за Канаду. Решење је и бочни редуктори од 549 онда мора да се мења зупчасти пар унутра плус кт пар позади није исти..... Не знам колико би то коштало и дали има да се нађе нисам се распитивао.Stavi mu komplet vucu od UAZ-a
Mi smo ekipa iz Janjskih vrletiБога ми код нас су Јандрићи и Граховци фамилија.
Не знам, можда су исти мислим назад, напред су исти 36/10.Koji je KT kod tebe a koji na 549DV
Zovi kod Baculovog u Zr.Не знам који је квалитет, али је танко28mm, још су урезани жлебови(нутови) на 22мм што је танко. Једноставно се упреде. Много мајстора неће или не може то да ради.
Послато са M2004J19C помоћу Тапатока
Pa, ako ima ulja u boci od zraka, i ako slini na spojevima one metalne cjevi, vjerovatno su lose.Da li se moze bez otvaranja po cemu prepoznat da li su otisle karike na kompresoru od 539 ?
Te 20
Bio je benzinac 1967 je bio u Dobanovcima na remontu imam sve papire
Kupio da se zezam a nikako da stignem da ga restauriram
Uglavnom ima sve delove pali radi
Imam njegov originalni plug
Tako ponekad upalim, nosio sam sunce grablje i jednoosovinku ništa više
A Staljin 52 je 1966g, on je venčan za kašiku i dobro je nosi!! Iznenadjujuće dobra 52 sa sve novim tipom prednje vuče kupljen zbog kašike plaćen 1000e
Sent from my moto e5 using Tapatalk