IMT

Koji regler uzeti da valja za 539? Uzeo neki dan kao bolji skuplji (800din). Namontiro ... neće da radi. Otvorim ga kad obe četkice polomljene. Nisam ga uopšte silio kad sam montiro. Uvek tako montiram i nikad nisam imao problem. Kad ih stegnem kombinirkama drobe se kao da su od peska. Ove stare pod istim testom deluju neuporedivo jače, a mislim da je to bio jeftiniji.

Cargo je kao kvalitetniji, ne znam, imam averziju od reglera, njihove trajnosti i pouzdanosti.Prošle godine mi regler iskundačio dva akumulatora, prepunio ih, naduvali se kao steone žabe.Na kombajnu menjam obavezno svake godine a sreća je što ima zaštitu kada opauči inače bi i tamo bacao redovno akumulator.

Je l radio neko remont volana na imt 539, da li se to isplati sam raditi? Da kazemo, neku cetvrtinu kruga je prazan "hod"? Ili uzimati indijsku. Msm da je oko 17k u Juselu.

Cargo je kao kvalitetniji, ne znam, imam averziju od reglera, njihove trajnosti i pouzdanosti.Prošle godine mi regler iskundačio dva akumulatora, prepunio ih, naduvali se kao steone žabe.Na kombajnu menjam obavezno svake godine a sreća je što ima zaštitu kada opauči inače bi i tamo bacao redovno akumulator.
Koja je razlika kod tih cargo? Koliko vidim i to je regler. Do duše nisam imao problem ni sa ovim običnim do sada al ovo je problem direktno sa četkicama.

Je l radio neko remont volana na imt 539, da li se to isplati sam raditi? Da kazemo, neku cetvrtinu kruga je prazan "hod"? Ili uzimati indijsku. Msm da je oko 17k u Juselu.
Meni se jesenas raspao puž i kupio sam drugi zamenio i ispalo je odlično luft je skoro neutralisan. Tako da ako ti je dobar onaj drugi segment samo zameni njega i biksne ako su loše i bice dobro

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Ne znam koja je razlika i da li je uopšte ima.Tu je izgleda faktor sreće u pitanju tj.kako se potrefi, može da bude dobar a i ne mora.

Meni se jesenas raspao puž i kupio sam drugi zamenio i ispalo je odlično luft je skoro neutralisan. Tako da ako ti je dobar onaj drugi segment samo zameni njega i biksne ako su loše i bice dobro

Ja sam lane dao jednom ekspertu 558 i špartač Tupanjac da se posluži, slomio mi puž odmah, više nikako ne mogu da namestim. Išao volan kao da je hidraulični a ovo sad je horor...

A sta se tačno odnosi na drugi segment? Znaš li cenu okvirno toga što si ti uzimao?

Ta kucista su i dalje misterija, na nekom traktoru ide jako lako kao kod Radoslava sto je bilo a na nekom odupires nogama u kabinu dok motas.
Nevezano kakav je prednji trap!
Sto rekao Matic, kako kome se zalomi.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Apsolutno da! Apsolutno tačno kao i za svaku drugu kupovinu polovne mašine.
Pitanje se konkretno odnosilo na poznate mane koje su svi primetili...
Rekao sam ti, nema ih ako ne tražiš neku udobnost. Primetićeš da je loš sic, naravno nema klimu, pošto su to izrađene mašine hoće da pomeša brzine. Treba paziti ako se kači zadnja kašika ili podiže oruđe previsoko, hoće da polupa ploču hidraulike.

Nazad
Vrh