Sapatnik
Član
Крематор, у немачкој уграђују на агрие 1700 (509) хондине бензиске моторе.
Иду 50+ км/h.
Иду 50+ км/h.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je bio jedan koji je se sluzio samo za prevoz, stavio mu radialne gume, atelnator i anaser, a kad prodje ulicom to leti...Ide i naš dizel 509 preko 50 na sat kada se 'proreže' četvrta..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Ne verujem nisam dugo dugo video nigde!!jel se negdje može nabaviti taj benzinac
Ne verujem nisam dugo dugo video nigde!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Isto je to sve!!A koje se najbolje pokazalo? Indijsko ili tursko?
Samo od tafe nešto vrijedi ove druge loše.Da li je ugrađivao neko pumpe hidraulika za IMT traktore u oglasima vidim samo turske i indijske nove drugih nema. Valja li to nešto.
Mislim da duže idu. Ima ovde na temi baš o kočnicama. U ostalom videćeš kad skinešPozdrav, da li neko zna koje opruge odgovaraju sa zastave 750,101 da se dodatno stave na kocione diskove imt 560, postoje dve opruge donje (krace) i gornje (duze) na zastavinim vozilima?
Ja sam kupio u prodavnici i mislim da su od 533 ili 539.Pozdrav, da li neko zna koje opruge odgovaraju sa zastave 750,101 da se dodatno stave na kocione diskove imt 560, postoje dve opruge donje (krace) i gornje (duze) na zastavinim vozilima?