Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mali 533 mi hoce dodati il oduzeti gas sam i nenadano....koji mu je vrag...
Desi se to par puta u sat vremena radnog
Dodiruju se, ukrštaju, na jednom mestu ispod haube vakum cev i šipka od gasa. Tu ponekad hoće da ojede vakum cev i vuče falš vazduh. Efekat je isti kao da je probušena membrana.Mali 533 mi hoce dodati il oduzeti gas sam i nenadano....koji mu je vrag...
Desi se to par puta u sat vremena radnog
Poceo je Pero brljavit....on mi je radio motor.nove ventile i sve sto je bilo potrebno i traktor odradi sto sati i pocne sporo palit a ono ne nalijeze dobro ventil...ostavio ih duboko....kod njega sve ono...moze to proc...Ne znam za toga u BL, odavde skoro svi nose u Prnjavor
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Osjetio sam ja po pisanju da vuces korijene odozgo al nisam znao da ti je ZMAJ rodakJa sam pumpu sa traktora sa Popuža iznad Strojica kod Šipova nosio u Srbiju da uradim i vratio nazad 640km
Morao sam to mi Rodjo gore živi u našoj pra postojbini pod VITOROG planinom
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Nemam pojma, tražio sam sa dva izvoda, čini mi se da paše na nekog Forda, opela i još neka vozila. ove stare su zavukli iza,pa moram da skidam rezervoar da bi ih promenio, onda treba potrfiti gumice da ne curi. Već sam bio kupio "normalne" filtere, kineska g....a bitno je da su gumice došle u kesici a što ne valjaju nije bitno, naljutim se i kupim normalan filter.Od cega je filter za gorivo?
Nije mi Zmaj rodjak ali je komšijaOsjetio sam ja po pisanju da vuces korijene odozgo al nisam znao da ti je ZMAJ rodak
Бога ми код нас су Јандрићи и Граховци фамилија.Nije mi Zmaj rodjak ali je komšija
Moji JANDRIĆ-i su sa POPUŽA
Sent from my moto e5 using Tapatalk