Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa majstore radi generalnugregorije83 je napisao(la):totalno razocarenje.....ja imam rakovicu 65s, danas sam bio kod njih da uzmem nov motor.....kosta 3200e......znaci nisu normalni, ceo traktor je 9000....e da bog da propali i da se tu gde se nalaze napravi park pa da kerovi imaju gde pisati, bar neke vajde da bude!!!!!!!1
gregorije83 je napisao(la):totalno razocarenje.....ja imam rakovicu 65s, danas sam bio kod njih da uzmem nov motor.....kosta 3200e......znaci nisu normalni, ceo traktor je 9000....e da bog da propali i da se tu gde se nalaze napravi park pa da kerovi imaju gde pisati, bar neke vajde da bude!!!!!!!1
Uradis generalnu i Bog da te vidi! Taj novi motor mozda ima losije delove nego sto bi ti ubacio na generalci.Ne vuces ti sa njom plug i podrivac zar ne sala mala,ja sam na mojoj vec dve GO uradio i sljaka kao besna...gregorije83 je napisao(la):rade i to....tvoj ti cene 20%......odnosno odbija se toliko od cene motora....i to ako ti nije varen karter ili blok i ima jos nekoliko stvari koje te ispitaju tamo a ja sam ih zaboravio, jer sam bio besan i samo razmisljao zasto sada da ja ne zategnem sa pesnicom tog njihovog direktora, cisto da mu docaram sta mislim o toj ceni
borko jagodinac je napisao(la):ma najbolje generalna, ja sam isto radio pre 10 god i zadovoljan, sto kaze @spajki- ko zna kakvog su kvaliteta ti delovi koji se sada ugradjuju