SasaK
Član
Pogledaj sito u casici AC pumpe,da nije prljavo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola_91 je napisao(la):evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima![]()
hvala unapred..
![]()
md metal uzice, pitaj kod njih, to su oni sto prave kabine za rakoviceIMT558 je napisao(la):Ej ljudi da li neko moze da mi kaze gde sve mogu da se kupe nove Rakovice trenutno pucam na rajku 76 sa kabinom? hvala vam unapred![]()
da li ti se gasi kad oduzmes gas?Nikola_91 je napisao(la):evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima![]()
hvala unapred..
![]()
Ja imao isti problem i menjao sam AC pumpu .... tako sam sredio stvar sad ne znam sigurno dali je membrana ili sta vec ali sam tako cuo da membrana zeza pa se traktor gasi!Nikola_91 je napisao(la):resio sam problem ..
otisli su ventilici na AC pupi..
kombajner a ako ode membran onda mesa ulje i naftu..
jeste sa duplom vucom.francuz je napisao(la):@ Nikola 91
jel ti je ova slika sa profila R65 sa duplom vucom?
@ svi koji citaju
moze li da se dogradi prednja vuca na R65 i koliko kosta, zna li ko??
kombajner je napisao(la):Ja imao isti problem i menjao sam AC pumpu .... tako sam sredio stvar sad ne znam sigurno dali je membrana ili sta vec ali sam tako cuo da membrana zeza pa se traktor gasi!Nikola_91 je napisao(la):resio sam problem ..
otisli su ventilici na AC pupi..
kombajner a ako ode membran onda mesa ulje i naftu..![]()
Kad ??zemljostrugar je napisao(la):izbacen termostat...
lucky je napisao(la):Kod mene se na R-65 cuje nekakav zvuk (samo u trenutku pustanja kvacila) u desnom bocnom reduktoru kada krecem u rikverc.
Sta bi to moglo biti?