SasaK
Član
Pogledaj sito u casici AC pumpe,da nije prljavo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola_91 je napisao(la):evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima
hvala unapred..
md metal uzice, pitaj kod njih, to su oni sto prave kabine za rakoviceIMT558 je napisao(la):Ej ljudi da li neko moze da mi kaze gde sve mogu da se kupe nove Rakovice trenutno pucam na rajku 76 sa kabinom? hvala vam unapred
da li ti se gasi kad oduzmes gas?Nikola_91 je napisao(la):evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima
hvala unapred..
Ja imao isti problem i menjao sam AC pumpu .... tako sam sredio stvar sad ne znam sigurno dali je membrana ili sta vec ali sam tako cuo da membrana zeza pa se traktor gasi!Nikola_91 je napisao(la):resio sam problem ..
otisli su ventilici na AC pupi..
kombajner a ako ode membran onda mesa ulje i naftu..
jeste sa duplom vucom.francuz je napisao(la):@ Nikola 91
jel ti je ova slika sa profila R65 sa duplom vucom?
@ svi koji citaju
moze li da se dogradi prednja vuca na R65 i koliko kosta, zna li ko??
kombajner je napisao(la):Ja imao isti problem i menjao sam AC pumpu .... tako sam sredio stvar sad ne znam sigurno dali je membrana ili sta vec ali sam tako cuo da membrana zeza pa se traktor gasi!Nikola_91 je napisao(la):resio sam problem ..
otisli su ventilici na AC pupi..
kombajner a ako ode membran onda mesa ulje i naftu..
Kad ??zemljostrugar je napisao(la):izbacen termostat...
lucky je napisao(la):Kod mene se na R-65 cuje nekakav zvuk (samo u trenutku pustanja kvacila) u desnom bocnom reduktoru kada krecem u rikverc.
Sta bi to moglo biti?