IMR - Rakovica

znaš li cenu, godište u da li je jos nešta rađeno sem limarije?

To je rakovica 1994godište.Oni su je kupili na licitaciji u NaftaGasu.Nikad nije orala već je samo vukla cisterne i slično_Odrađena je puna generalna motora i svih sklopova,komplet izremontovan ZTF menjač i Bošova hidraulika.Unutra je verujte možda i bolje sređena od pola traktora sa sajma.Sedište i svi instrumenti su novi.Za nju traži 13000eura ali cena nije poslednja.Hteo je samnom da se cenka ali je meni puno i 10000 a kamoli 12000-13000eura.Ovako sređen traktor još nikada nisam video_Ovu su još jedine dve slike koje imam.
33n89k5.jpg

2dh8z8w.jpg

PS:Sve što sam o traktoru napisao sam čuo od vlasnika.

Da, kod njih. Mislim da je baš to ta Rakovica što je na slici. A ona Rakovica što je slikao Diklofen je na putu za Lazarevo, mada nisam shvatio dali je i za nju Munćan pravio limariju?

Ta Rakovica sto je kod Sinise je vec par godina sa tom limarijom koliko sam ja razumeo njega. Moguce je da je to ta, uglavnom sam kod njega isao sa Tesinom zbog drugih poslova pa nismo ni zagledali Rajku. Inace, Tesin je od Sinise kupio 5136...

Odg: Hidraulik na Rakovicu 60

Kod mene svakog 15. u mesecu /S. Palanka/ se održava kao i u Rumi 3. pijaca polovnih poljomašina. Vidjao sam ljude koji prodaju delove polovne za rakovice.

Ja, imam R60 hidraulik nije, Bog zna što ali je kod mene naređeno na mislim "kontrolisani otpor" jer imam upustvo od rakovice.. i nema onog da ti brzo spustis.. a on padneon lagano fino pusta..koliko god ti maznio po kuglici.. (ručici).. a za kipanje sam mislio da nece ona imat dosta ulja za 222 ZMAJA..ali ima sasvim normalno kipa bez posebnog rezervara...!!! :cao: :cao: :cao:

Milanco probaj da izguglaš jusel Šabac pa pogledaj da li oni slučajno nemaju (inače delove šalju i sitijem)

Da li bi mogli da se ugrade spoljni cilindri na rakovicu 60 ili na 65 ?

Ej ljudi da li neko moze da mi kaze gde sve mogu da se kupe nove Rakovice trenutno pucam na rajku 76 sa kabinom? hvala vam unapred :ppozdrav:

evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima:haha: :sta:
hvala unapred..
:ppozdrav:

Nikola_91 je napisao(la):
evo posel velike pauze i ja da se javim. imam jedo pitanje za clanove koji poseduju rakuvicu 65. sta da radim cesto mi se gasi ko da nema lep dovod goriva tj ko da povuce vazduh a gorivo ima:haha: :sta:
hvala unapred..
:ppozdrav:
membrana na AC pumpi!

Nazad
Vrh