Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

igram ja. vec 2 godine.. :) koliko pobeda imas ?
samo neznam da li sam na west ili north

Попишам се ја на те игрице! Јесте чули ви некад за пичку или и то радите виртуелно?
На столу су ми два рачунара, у торби трећи; код деце деск топ и лап топ: игрица нема - з а б р а њ е н е!!!

nek radi ko sta hoce
Ево, ја х о ћ у да ти запалим сено (да не буде баш кућа).
Ти би са 32 требало да си зрео човек, домаћин а ако треба да ти у тим годинама објашњавам ш т о, онда џаба да причам.

Poslednja izmena:
Sto je to tako strasno igrati pomalo igrice u slobodno vreme? ...ajde molim te igrao sam igrice sa ljudima iz Srbije i vecina njix u 30-40-im godinama imaju decu i posao.
Igrao sam sa ljudima kojima je to posao a zaradjuju dobre pare...govorim o 200, 500 eura pa i vise mesecno.
Znam jednog profesionalnog gamera onako preko igrica posto smo igrali zajedno ponekad(Syndicate) ...taj je roditeljima kupio kola a za njega i devojku stan i to sve od igranja igrica :) ...naravno nije iz Srbije,stalno je u pokretu putuje svetom i uziva stalno prati te velike sajmove igara.
Ima mnogo nacina zarade preko igrica,neki su bolji neki losiji, na You Tube moze se lepo zaraditi ali treba ti dobra popularnost i najbitnije svakodnevna gledanost od bar 10k ljudi za neku solidnu zaradu ali ima tu jos sta i nije tako jednostavno.

neznam sta uopste trazi na ovom topicu onda ako ga neinteresuju...gledaj ti lepo svoja posla i svi se biti srecni,,,,nevredi da mu objasnjavas.. neko pisa u slobodno vreme,neko jede a neko igra i igrice kad mu je dosadno..

oko 850 pobeda ,najvise sa Kartusom i nekim Adc,zavisi kakav je dogovor....potrazi nick je slavkojebote.. :)

Dali igra neko WOT World of tanks ,jako dobra igra . Dali neko igra jos od clanova ???
Ja igram tu igru vec neko vreme i odusevljava me.Mator sam vise za igrice ali nisam mogao da odolim.Prava stvar.

- - - - - - - - - -

Попишам се ја на те игрице! Јесте чули ви некад за пичку или и то радите виртуелно?
На столу су ми два рачунара, у торби трећи; код деце деск топ и лап топ: игрица нема - з а б р а њ е н е!!!
Citam ovu poruku i smejem se vec pola sata.

Prekino sam sa tenkovima par meseci bilo posla preko glave ,umor i nisam imao volje . Sad me mrzi da ih nastavljam izgubio sam volju za njima . Skinuo assassins creed neradi ,skinem novu fifu neradi ,skinem borderlands 2 takodje i izgubim volju za igricama ili se mora kupiti ili neigrati hahh . Preporucite nesto za zimske dane ,neki rpg tipa dijabla ili mozda neku bolju strategiju .

Ja ti savetujem da skineš od assassin's creed 2 pa na dalje. Ja trenutno igram AC brotherhood i jako je dobra. Moj ti je savet da skineš sa "the pirate bay" preko torrenta (tako sam ja skidao i radi).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh