Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Pre sam igrao eRepublik malo, sada su uveli neke izmene i postalo je malo zanimljivije. Dnevno mi oduzima oko 5 minuta, ali na duže staze je zanimljivo videti šta se dešava. Uključen sam u stranku i jedinicu Civili, ostali članovi su OK i može se dosta zabaviti na chatu sa njima.

Igra moj sin te tenkove. U nekom je klanu srbr2 TIR 10 NAJJAČI MU JE TENK is-7

Ja poceh sinoc da pikam tenkove. Jos ne mogu da ukapiram sta treba da radim i koji su ciljevi. Igrao sam randome battles i prezive samo jednu i to kad mi je tenk bio toliko spor da nisam stigao tamo de je akcija :)
Imate i neke savete za pocetnike?

:osmeh::osmeh::bravo: Moj sin ,necemo tako pa priznaj pikas i malo po neku partiju i ti .

- - - - - - - - - -

Ja nisam igrao par meseci sad opet poceo iskoristio onaj kod i zarazim se opet pi ,a malo dok nebude nekog veceg posla samo sam izgubio malo stpljenje i zivce poceo sam vise da se nerviram zbog igre hehe mozda cu i ranije opraviti pauzu .

Jako privlacna igra ali i nezgodna.Recimo ja igrao sa IS i sad kupio IS3,e onda te pocne bacati nasumicno sa tenkovima iz X nivoa jos sa onima koji igraju vec duze vreme i imaju jako opremljene tenkove.Sad igram i pucam u KV4 5-6 puta i nema sanse da mu spreda IS3 probije oklop.Totalno sam puko.Jos zavrswis igru sa negativnim kreditom.To ti je bas...

Igrao sam puno igrica jos kao student. Uglavnom pucacine i automobilizam.
Ko to voli pucacine, prava preporuka bi bila igrica far cry.
E sada, far cry 1 je odlicna, far cry 2 je tesko sr*nje i to obavezno preskocite, ali je zato far cry 3 pun pogodak.
Znaci, 1 i 3. Dvojka nikako.
Od voznje, to bi bio Colin McRae 2. Prava i odlicna igrica. Posle su sa novim delovima zakomplikovali. Zapravo, prave realisticnu voznju koja je po meni bezveze.

Vec godinama igram Call of Duty 4 multiplayer na raznim serverima.U zadnjih par mjeseci sam administrator na hrvatskom CEB hard core serveru,kod njih sam u klanu.Sto se single player igara tice,igram The Darkness 2 i Skyrim,daleko najbolju igru u zadnjih 4-5 godina.

Za pocetak, kko da kupim tenak? Prodao sam nekog engleza a hteo bih t34 ili nekog rusa jeftinijeg. Odem ja u soping ali sta dalje?

dobro vece kolege forumasi i tenkisti :) igram i ja WoT nick je darkshadowsss trenutno ne igram crko mi taj komp pa se sluzim zeninim komp-om... neznam dali znate da ako napravite timsku i pozovete recimo svoje prijatelje ,poznanike ima u podesavanjima da se ukljuci tim speak iliti prica sa timom. naravno treba imati ili sluske-zvucnike i mikrofon ili cameru za skajp i u podesavanjima se ukljuci tim speak koji se aktivira stiskom na slovo q i svi u timu te cuju i onda je igra ekstra zbog taktike i upozorenja itd... ja sam ovo skoro naucio-video pa da prenesem ko nezna. :)

- - - - - - - - - -

Za pocetak, kko da kupim tenak? Prodao sam nekog engleza a hteo bih t34 ili nekog rusa jeftinijeg. Odem ja u soping ali sta dalje?
ne mozas kupiti americki tenk ako prodass engleza. moras imati ili krenuti liniju amera pa redom. jer prvo izucavas tenk pa tek onda mozes da ga kupis srebrnjacima... i tako je za svaku lozu amerom ides na amere nemce nemcima... i naravno svaku lozu moras krenuti od tier 1 pa sve do tier10...

Sve si lepo rekao samo nemoj ono NICK i TIER.Kazi ime,nivo.Budimo malo patriote i malo vise nasi jer ako ovako nastavimo za 20 godina svi cemo pricati engleski.

Ja sam posledenje igrao Morowind III elder scrols, nakon reistalacije sistema je nisam ponovo instalirao ali sam sacuvao sve snimljene igre, pa cu nastaviti jednom. Odlicna, iako sad vec prilicno matora igra. Ko voli maceve, magiju i lutanja u prvom licu odlicana igrica. Inace jedna od legendarnih igara sa ovom tematikom.

Koga zanima http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_III:_Morrowind

Inace sam igrao svasta, ranije sam najvise voleo strategije ili menadzerske igre ali sam dosta igrao GTA (dobra mi je za izivljavanje frustracija :D) i svasta jos nesto.

Ja sam posledenje igrao Morowind III elder scrols, nakon reistalacije sistema je nisam ponovo instalirao ali sam sacuvao sve snimljene igre, pa cu nastaviti jednom. Odlicna, iako sad vec prilicno matora igra. Ko voli maceve, magiju i lutanja u prvom licu odlicana igrica. Inace jedna od legendarnih igara sa ovom tematikom.

Koga zanima http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_III:_Morrowind

Inace sam igrao svasta, ranije sam najvise voleo strategije ili menadzerske igre ali sam dosta igrao GTA (dobra mi je za izivljavanje frustracija :D) i svasta jos nesto.

Probaj i Dark Messiah of Might and Magic, fantastična igra, jedna od najboljih koje sam ikad igrao. Naravno, pod obavezno probaj i Skyrim, mene je oduševio.

Pravo da ti kazem nemam petlju da bilo sta instaliram :haha: Poslednji put sam provodio gotovo svo svoje slobodno vreme igrajuci Morowind, a to nije zdravo. Inace zaboravih na S.T.A.L.K.E.R. koji me je odusevio, jedino je sam kraj glup.

који СТАЛКЕР, имаш их више.. И сви су одлични, па и сам крај игре је одличан....

Играм WoT уклану сам SLF, у задње време она рекретивно, по пар партија за дан и по коју кланску и то је то.. имам око 20 десетки...ник ми је исти као и на фориму...

Ako se ne varam prvi je bio shadow of chernobyl i njega sam igrao. Ove ostale nisam jer mi je komp prilicno mator pa nisam siguran da li bi mogao da ih gura, ali posto planiram da obnavljam masinu ove godine onda cu verovatno igrati i njih. Mene je smorio onaj kraj sa animacijom gde glavni junak pozeli da bude bogat i onda zamislja kako na njega pada zlato cini mi se, a animacija se zavrsava tako sto je on zapravo zatrpan ispod suta. Sto rece neki lik na nekom forumu, ako si se iole potrudio oko trgovine u igrici, do tog trenutka si sakupio jako puno novca pa je kraj samim tim besmislen :ppozdrav:Svakako, kraj uopste nije u skladu sa samom igrom, jer se nigde u igri nesto preterano ne potencira kes jer vecinu oruzija i opreme mozes i da sakpuis.
Meni je igra super zbog atmosfere i cinjenice da su se tvorci potrudili da naprave uverljivu mapu.

hahah... ne moramo na "Vi" :haha: Mnogi su mi hvalili i tu knjigu pa cu morati prvo nju da procitam :ppozdrav:

galicije83 @ Moćan si .Dobio si snajpristu 2500 puta.Jesili koristio premium nalog ? Koji je bolji FV 215b (183) ili Jg. Pz. E100????Puno pitanja za pravog igrača. :ppozdrav:

Nazad
Vrh