Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne mozas kupiti americki tenk ako prodass engleza. moras imati ili krenuti liniju amera pa redom. jer prvo izucavas tenk pa tek onda mozes da ga kupis srebrnjacima... i tako je za svaku lozu amerom ides na amere nemce nemcima... i naravno svaku lozu moras krenuti od tier 1 pa sve do tier10...Za pocetak, kko da kupim tenak? Prodao sam nekog engleza a hteo bih t34 ili nekog rusa jeftinijeg. Odem ja u soping ali sta dalje?
Ako nisi počeo liniju Rusku prvo moraš MS1 PA ONDA BT2 pa BT7 ,A20 itada možeš T34 .Za pocetak, kko da kupim tenak? Prodao sam nekog engleza a hteo bih t34 ili nekog rusa jeftinijeg. Odem ja u soping ali sta dalje?
Ja sam posledenje igrao Morowind III elder scrols, nakon reistalacije sistema je nisam ponovo instalirao ali sam sacuvao sve snimljene igre, pa cu nastaviti jednom. Odlicna, iako sad vec prilicno matora igra. Ko voli maceve, magiju i lutanja u prvom licu odlicana igrica. Inace jedna od legendarnih igara sa ovom tematikom.
Koga zanima http://en.wikipedia.org/wiki/The_Elder_Scrolls_III:_Morrowind
Inace sam igrao svasta, ranije sam najvise voleo strategije ili menadzerske igre ali sam dosta igrao GTA (dobra mi je za izivljavanje frustracija ) i svasta jos nesto.