Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ja igram novi simulator
i
I naravno COD 3 ONLINE

@Krlemrle Moracu da probam tu igru. Obozavam biznis strategije.

Ne mogu nabrojati sve igre koje sam probao, ali mogu da preporucim jednu World of Tanks. Ukoliko zelite da se oprobate u borbama tenkova (kineskih, engleskih, ruskih, nemackih, francuskih i americkih), onda je ovo prava igra za vas. Potrebna je konstantna veza sa internetom i vas okrsaj sa hiljadama igraca moze da pocne. Igra je besplatna, kompletna se skida sa neta (4gb), preko njihovog klienta. Naravno da postoje opcije i za premijum, tj. da se placa, ali super se napreduje i kao besplatan nalog (free player). Igra ima interfejs na srpskom jeziku, sto me je prijatno iznenadilo. Vidimo se na bojnom polju.

Stigao sam do tri High-tech broda sa kontejnerima(brži utovar) u toj mojoj igrici Ports Of Call Deluxe. Sad me nešto kopkaju ovi tenkovi. :sta: Ne znam šta da radim. Sve se nadam da će uskoro da krenu radovi u polju pa se bojim ako se napalim na igrice igraću noćom pa neću spavati k'o čovek... Znam ja mene onda bolje da :udri:.

Skinuo sam ovu igricu sa torrenta,treba da se raspakuje,medjutim nema rar fajlova,trebalo bi nesto da se preimenuje,ali nikako neznam sta treba!
Ima neko neku ideju kako se to cini?
rar.png

1) OPEN winrar

2) in winrar, open the lego indiana jones 2 folder, you will see a list of files.

3) double click first file on the list, this will create an ISO file (game cd)

4) use powerISO or similar program to mount the ISO (if you dont know this much you shouldnt be here in the first place)

5) open my computer, right click on cd drive labeled LEGOINDY2, click explore

6) open folder labeled Razor1991, copy the file inside to your desktop (this file is for playing without the disk, which you dont have)

7) go back into main folder and run setup, install the game

:cool: open the folder where you installed the game eg c/program files/lucasarts/legoindianajones2

9) delete LEGOindy2 file from this folder and replace it with the one you put on your desktop

10) create a shortcut to this file and place on desktop

run the game

Ovo sam nasao na netu. mislim da je to ok.

@ kish otvori fajl koji je prvi, tj ekstenzija mu zavrsava na 000, mada bi trebalo da koji god se otvori radi. I u win raru ces videti iso ili mdf virtuelni disk, iskopiraj ga na hard i onda dalje instaliraj, a rar fajlove mozes brisati.

Dali igra neko WOT World of tanks ,jako dobra igra . Dali neko igra jos od clanova ???

Igram ja jos od pocetka (i malo u beti) samo mi se vec smucila zbog botova i siemka-kurwa idiota kojih ima pun Q...

Iceburn sta ti to znaci nerazumem ?? Ja sam tek sesti level i igram sa kolegom vecinom u vodu nije losa igra primili smo se nacisto . Sta ti znaci iceburn siemka-kurwa ?

To su poljski igraci,siemke,posto je njima pozdrav ``Siemka``. A bas i nisu neki igraci,cesto pucaju na svoje,itd itd.

Siemka zapravo ne znaci "zdavo" u pravom smislu vise je kao kada bi mi sa balkana poceli da se pozdravljamo sa tataratira (secate se Kockice zar ne? :osmeh:),taj pozdrav koriste poljski igraci kojima ja cela svrha igre da troluju,smetaju,pucaju u svoje,jednostavno botuju u igri (kampuju u bazi ili oko nje) i sve ostale stvari koje kvare igru ostalima,na zalost njih je OGROMNA vecina jer je ova igra maltene kulturni fenomen u poljskoj i cim vidis da na chati pise siemka znaj sta te ceka...inace ima i medu poljacima PRAVIH igraca kojima takode siemke idu na zivce ali oni su u manjini nazalost.

P.S. da ne zaboravim,kada poljak debil konacno posle svojih pizdarija pogine odma vice KUUUUUURWAAAAAAAAAA!!! to im je nacesca (skoro pa jedina) psovka.

Cenjeni igraci WOT-a , dali ste iskoristili 2500 golda za promenu user nama iliti nicka ?koje su posledic menjanja nicka ?

:osmeh: Mnogo je ipak D ,ma glupost sto su to stavili 2500 golda preterano je .

Nazad
Vrh