Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

значи да не машим много...све је то искуство и ништа више...

премијум обавезно, јер је немогуће играти и отварати топ тир тенкове, без њега. иначе од клан рата или ти на енглеском cw, са појављивањем и учествовањем у биткама за територију добијамо плату и са тим купујемо премијум (злато је у питању)...фв 183 је одличан, јер ако погодиш тенк у слабу тачку, обично ове испод 2000хп убија из метка, мада оће тај његов топ да прода. немој ићи на пз е100 јер је лош...иди на овај нови wt е100, који има револвер од 6 метака и за 10 секунди их испуца и може да убије два тенка рецимо т8 или један т10 и да оштети још који за 1000+хп...сваки тенк је на свој начин добар, а најзахтевнији за игру је немачки медијум тенк леопард 1, који од играча захтева степен више у игри од рецимо руских медијум тенкова т10.

Ako se ne varam prvi je bio shadow of chernobyl i njega sam igrao. Ove ostale nisam jer mi je komp prilicno mator pa nisam siguran da li bi mogao da ih gura, ali posto planiram da obnavljam masinu ove godine onda cu verovatno igrati i njih. Mene je smorio onaj kraj sa animacijom gde glavni junak pozeli da bude bogat i onda zamislja kako na njega pada zlato cini mi se, a animacija se zavrsava tako sto je on zapravo zatrpan ispod suta. Sto rece neki lik na nekom forumu, ako si se iole potrudio oko trgovine u igrici, do tog trenutka si sakupio jako puno novca pa je kraj samim tim besmislen :ppozdrav:Svakako, kraj uopste nije u skladu sa samom igrom, jer se nigde u igri nesto preterano ne potencira kes jer vecinu oruzija i opreme mozes i da sakpuis.
Meni je igra super zbog atmosfere i cinjenice da su se tvorci potrudili da naprave uverljivu mapu.

Ja sam Stalker (prvi) igrao 7 mjeseci svaki dan,uradio sve questve,misije,sve tajne,sva oruzja itd.Naime,Stalker ima cak 7 razlicitih krajeva a svaki zavisi od odluka koje si donio nekad ranije u igri,od toga sa kojom frakcijom si se udruzio,koje misije kako uradis,koga ubijes a koga ne...Samo jedan kraj je pravi,onaj gdje otkrijes glavnu tajnu i ako utrefis taj kraj,dobijas jos sat-dva igre jer se otvara tajna misija kojq sve objasnjava.Vjeruj pravi kraj zavisi od toga odradis li jednu tezu misiju sa pocetka igre-ako uspijes,dobijas prijatelja koji te uputi dalje kod svog prijatelja gdje te ceka druga misija itd itd.Takodje je veoma vazno da se sprijateljis sa klanom Duty ali to je veoma tesko jer moras da u njihovoj bazi ubijes jednog od njhovih vodja a da te niko ne vidi jer je on u stvari izdajnik i na samrti to prizna a druge vodje to slucajno cuju.Posle toga te oni povedu u misiju protiv veoma opasnog Monolith klana,tu dobijes neke vazne informacije itd itd...Sve u svemu,veoma obimna i slozena igra gdje je svaka odluka vazna a bezbroj tajni krije se tamo gdje se nikad ne bi nadao.Npr,ja sam nasao sva jedinstvena oruzja,crveni Vintar snajper,Gauss pusku sam nabavio na sredini igre iako je normalno dostupna tek na samom kraju...Jednostavno sam mjesecima pretrazivao svaki cosak,rusevinu,mocvaru...bezbroj puta rizikujuci glavu i zdravlje zbog radijacije,mutanata,zombija,vampira,anomalija,razbojnika...Stalker je igra koja nudi 10 puta vise nego sto se cini.

Да си скинуо у рар формату игру, ако јеси мораш је распаковати прво да би је покренуо?

- - - - - - - - - -

линк ка игри на еу серверу...
http://worldoftanks.eu/en/content/docs/update/

- - - - - - - - - -

скини фулл верзију игре (Download Full Client)

Ako nisi počeo liniju Rusku prvo moraš MS1 PA ONDA BT2 pa BT7 ,A20 itada možeš T34 .

Ja sam u ovim random battles birao ove bolje tenkove tj brze da mogu da bezim dok me ne roknu ovi jaci. Uglavnom sa bt7 i onaj engleski laki tenk sto puca rafalno.
Najbolje je da se skine igra sa torenta. Cela instalacija u zipu

Spasoje!
Ti rece tvoj sin igra tenkove,kad ono ti sve operacije poznajes:osmeh:
Da nas samo vidiš. Ja u ćušku za računarom. sin na radnom stolu, za laptopom ,žena se pružila ,tri daljinska su oko nje,ko i svaka žena ,ganja onih 38 miliona Pinkova ,a sad stigla i ćerka sa faksa ,sjedi u fotelji i ganja nešto po telefonu.
Al nas navukoše na ovu tehnologiju. Skoro pa "morbidna " slika .

Kupih napokon T46 ali upadam u bitke sa ovima iz 4tog i 5tog nivoa tako da je tesno. Najlepse sam se izigrao sa T26 do sad. Koji mi sledeci tenkic preporucujete?

@Galicije83
Ja sam tebe sretao u randomu, eto nisam znao da si to bas ti sa foruma. I ja sam bio neko vrijeme u SLF2, pa sam skoro otisao dalje.

Ako neko hoce vod mozemo odigrati koju
pero_ugljesa mi je nick.

ја сам три године у СЛФ клану, сад сам малко смањио игру, много тачније....свега 2-3 партије одиграм дневно, можда и мање...сморила ме више, оно гриндање тенкова, сад да ми неко каже да кренем да играм и видим колко имда десетки, одустао би...када сам почињао а играо сам и бету, било је свега три десетке, па сам онда како је која излазила ту и гриндао...сад више не...

- - - - - - - - - -

ето тај сам и имам што би англиканци рекли јуник ник....

Bre ljudi od kako sam kupio T20 i dosao do 4 nivoa stalno me baca u bitke sa 7im i cak 8im nivom tenkova. Ja tu prosto nemam sta da trazim. Cvrknem ih po 5 puta bez ikakvog efekta, jedino sam uspeo jednom u 10 pogodaka da im smaknem gusenice, dok oni mene roknu iz prve. Ostaje interesantno igranje na 2om i 3em tier-u. Kako da se izbegne ovakva zla sreca u random battle?

To ne mozes nikako da izbegnes.I jas sam imao redovno problema sa mojim tenkovima kad sam u 6-7 nivou a oni me stave sa par njih iz 10 nivoa.Samo sa ih gledas.Videces kako dalje napredujes kakve sve zveri od tenkova ce ti biti neprijatelj.Moras da tenku stavis dodatnu opremu i da stalno gadjas slabe tacke svom neprijatelju.

Trudim se ja ali tesko ide, skoro svaka bitka je sa VIII tier om. Malo postaje dosadno ybog toga. Ima li veye sa tim koji tenk biras. Ja samu ruskoj liniji tenkova

I ja sam samo sa rusima i zagarantovano to nema veze.Teraj polako dalje.Sta planiras,teskase,lovce ili artiljeriju?

Velim da predjem na teze tenkove. Artiljerija i lovci su mi nesto slabo pokretni. Sit sam se naigrao sa T46 i bt 6 jer su bas brzi i moz' da se pobegne na vreme. Sad skupljam pare i iskustvo za cuveni T34.
A 20 mi je nekako trom i pukne cim ga neko nanisani. Inace sam mu montirao sve najbolje sto je imalo od opreme i opet nista. Moze da osteti tenk i 6. 7. ili 8 tier- a samo ako ga rokne topom od 70 mm koji se puni predugo, tako da je jedan mogu jedan hitac i onda bezanija.

Poslednja izmena:
Sasrednjim i lakim tenkom ti moras stalno da se kreces.Linija koju si odabrao te vodi do srednjih tenkova a ne do teskasa.T34 je odlican tenk.

Ako mogu da unistim neki teski tenk sa srednjim, makar iz tri puta, nije problem. Ovi teskasi su spori za manevrisanje, nekako sam se navikao na stratrgiju, sto bi rek'o nas narod, hit and run sa ovim malim tenkicima.

Ti i ne trebas da pucas na te tenkove velikog tiera, tvoj je posao da protivnicke tenkove drzis otkrivene da ih tvoji saigraci pune. Tako ti dobijas i pare i iskustvo. A kasnije kad pola njihovog tima izgine onda odes i ubijes artiljeriju ako si u mogucnosti i ako je uopste ima u toj bitci.

Nije losa strategija, sinoc mi je to uspelo u jednoj bitci. Zametnuo sam kavgu i zapalio u zadnje redove. Nego u ovim random bitkama, svak nesto tera na svoju stranu i ja se tu muvam okolo.

Nazad
Vrh