Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Ево ја ћу мој да ти продам, али надокнада је папрена....Имам свега 23 десетке и још једно 25 тенкова у гаражи. Сви тенкови имају одличне псоаде, поготово ове десетке....

Ja imam samo dve desetke (IS 7 i obj 140) al ne bi in prodao ni za kakve pare :) trebalo je to sve da se nabudzi. Mada obe su linije zabavne za grindanje, namucio me je KV 4. Dooosadan tenk strasno. Jedva dodjoh do ST I -a

Samo posaljite ponude na PP, ja sam igrao zajedno sa sinom na jednom nalogu ali je on sad ušao u neki klan pa ja nemogu da igram. Pokusao sam sa novim nalogom ali mi jako mali tenkovi pa mi sporo ide a uskoro počinje sezona. Galicije83 svidj mi se tvoj nalog samo posalji koliko para. :ppozdrav:

Nego sinoc stekoh dovoljno iskustva da otkljucam drugu kupolu za ST I. Top sam imao sa IS 8, kakva je to poezija od topa, busi sve redno. Jos samo motor da ubrzam malo tenk ali sa ovom kupolom i topom, sve ide lakse i brze.
Nego jel igrao neko ovaj novi laki T 54? Mislim da kompleteram rusku liniju sa po jednim lakim ili srednjim i jednim teskim tenkom iz svakog nivoa (od 5tog pa na vise).
Vredi li nesto taj T54 ili da ponovo pazarim T 44? LTTB je prava osica inace...

Poslednja izmena od urednika:
ST I je odlican tenk cak po meni bolji od IS-4 (njegov oklop cesto menjaju kako kod kojega patch-a, nekad valja nekad ne valja) - jer ima elevaciju topa dobru tako da ne moras da se prevaljujes preko brda ceo, vec ti ce vidi samo kupola.
Objektivno sve linije rusa valjaju za koju god se liniju odlucis, mozes i probati koju zelis liniju skines test verziju i otkljucavas 10-tke koje zelis i igras.

Klinac ima dva naloga na WoT.I ja cesto odigram po koju.U VI klasi ima helkata sa extra unapredjenom posadom.On mi se svideo vise i od tenkova VII i VIII klase.Prava osa od TD-a.U koju god da me grupu tutnu imam ubistvo ili dva.Svidja mi se jos i SU-152 ali tu vec treba vise iskustva i paznje prilikom igranja.Strasan zvuk sa topom od 152mm ali mi se top od 122 mm na njemu vise svidja.
On se napalio na artiljeriju i sad to gura a meni je to smor.

Su152 je ubica sa tim topom od 152 mm ali samo na blizinu i u bokove posto ima jako malu probojnost i strasnu nepreciznost 0,5. Kada se upadne u grupe vece od VII tesko ih probija i moras stvarno imati strpljenja za punjenje od 17 sekundi. Zadnji top od 122 mm mu je mnogo bolja opcija za snajpovanje sa daljine ,mada ni on nije bog zna koliko precizan. Imao sam taj tenk pa sam ga prodao jer sam se iznervirao zbog necega .Posadu bacio u baraku kad ga kupim sl. put imao 24000 xp za ISU (sve otkljucano) pre neki dan kad sam dosao kuci kupio sam ga jer je bio na popustu i sa double xp otkljucao ISU ,e to je TD sa zadnjim topom. Hellcat je ok ali mu je spora ta kupola i ako naletis na Su152 sa 152 mm probija te rus i unistava odjednom.

Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2

Ma ja nisam bas neki znalac ali mi nekako hellcat lezi.I sa IS znam lepo da odigram.Valjda je sad uzeo i IS 3 ali ga nisam probao.Neigramo nikad sa premijumom sem kada ga dobijemo niti kupujemo onu municiju za golde.

IS3 sa Bl9 topom je fenomenalan tenk. Imam oko 940 partija sa njim i posadu sa 4 perka. Obozavam taj tenk.

Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2

Nazad
Vrh