Igrice koje igrate a nemaju veze sa poljoprivredom

Igra neko avione?

Igrao sam ja letos kada sam imao vremena ali otkako je pocela sezona nisam igrao.

- - - - - - - - - -

Valjda je ok ako postavim link.

http://www.chess.com/

Koju duzinu partija igras? Koliko poena imas?

- - - - - - - - - -

Ja probao ... treba jak komp i dobar mis ... sta znam ... ne privlaci me bas.

Pa i ne treba bas preterano jak. Moj je iz 2007 godine i zadovoljavajuce vrti igru.

Ja to igram kad imam volje ,sad sam poceo nema 2 meseca,zadnji put igrao pre skoro deset godina,bilo davno :D
Imam hiljadu poena za 10 min igru,to mi nekako najbolje ,vremenski ni dugo ni kratko.Igram i dosta partije od 1-2 minuta cisto zabave radi,jer ako nisi kasparov po meni to je cista sreca ko pobedi haha.Nema tu puno razmisljanja jer sekunde idu a imao sam puno puta mnogo bolje figure ali pobednik je ipak onaj kome ostane vremena.

Ja imam Toshibin laptop sa integrisanom grafickom tako da mi koci ,dok recimo tenkovi ponekad samo . Ali avion je to neka na 2 sec zakoci odma ateriras .

Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2

Ako neko igra World of warplane,cisto neka ima na umu da.

Klan Clowns -CLO- regrutuje nove clanove koji igraju tenkove i avione, uslov je poznavanje naseg jezika :)

Партија од пре неки дан и кинез ВЗ-111..

shot004.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Да ми ово ђубре од т34рке није дошло са леђа, убио би и њега и победио би ову партију...овако ме говно прво погодило за 400+ ХП па ме још и ремовао....

Mајка не рађа сваки дан овакве идиоте...ја са класом 6 КВ-85 у партији у класи 8 направим у свом тиму највише штете...да се човек усере од муке са каквим болидима игра....
shot004.jpg

Nazad
Vrh